Ουόριορς: Τραυματίστηκαν και οι Λούνεϊ, Σμάιλαγκιτς!

Μετά τον Κόλεϊ - Στάιν, οι Ουόριορς έχασαν και τους Λούνεϊ, Σμάιλαγκιτς λόγω τραυματισμού και θα παραταχθούν στο πρώτο φιλικό της χρονιάς με μόλις έναν σέντερ!

Ουόριορς: Τραυματίστηκαν και οι Λούνεϊ, Σμάιλαγκιτς!

Η χρονιά στο NBA μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα, ωστόσο οι Ουόριορς ήδη έχουν υποστεί απώλειες. Λίγες μέρες μετά την είδηση του απρόοπτου τραυματισμού του Ουίλι Κόλεϊ - Στάιν, το Γκόλντεν Στέιτ αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στη θέση του σέντερ μετά τον τραυματισμό δύο ακόμα παικτών του.

Ο λόγος για τον Κέβον Λούνι, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο του ποδιού του αλλά και τον ρούκι Άλεν Σμάιλαγκιτς που υπέστη διάστρεμμα. Αμφότεροι αποχώρησαν τραυματίες στην τελευταία προπόνηση των «πολεμιστών» και είναι αμφίβολοι για το πρώτο φιλικό της χρονιάς κόντρα στους Λέικερς.

Αυτό σημαίνει ότι οι πρώην πρωταθλητές του NBA έμειναν με μόλις έναν παίκτη για τη θέση «5» που δεν είναι άλλος από τον Ομάρι Σπέλμαν!

Βέβαια, στο Γκόλντεν Στέιτ τόνισαν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν την υγεία των παικτών τους.