Δημοσιογράφος του ESPN: «Ο Γιάννης μπορεί να γίνει καλύτερος από τον Τζόρνταν, αν...» (vid)

Ο Μαξ Κέλερμαν, δημοσιογράφος του αμερικανικού ESPΝ, σημείωσε πως ο Γιάννης έχει την προοπτική να ξεπεράσει τον θρυλικό Μάικλ Τζόρνταν, αν και μόνο αν καταφέρει και φτιάξει το σουτ του από το τρίποντο!

Δημοσιογράφος του ESPN: «Ο Γιάννης μπορεί να γίνει καλύτερος από τον Τζόρνταν, αν...» (vid)

Ο Μαξ Κέλερμαν, ένας από τους δημοφιλέστερους δημοσιογράφους του ESPN, κλήθηκε να μιλήσει για την περίπτωση του δικού μας Γιάννη Αντετοκούνμπο, προχωρώντας και σε διάφορες αποκαλυπτικές δηλώσεις για το πρόσωπο του Γιάννη.

Αρχικά μίλησε για το μέλλον της καριέρας του, ενώ τόνισε πως παρόλο που είναι μόλις 24 χρονών έχει καταφέρει να πετύχει τα πάντα, από το να παίξει στα playoffs και στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας, μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου του MVP, καθώς πλέον είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω.

Συγκεκριμένα ο Κέλερμαν ανέφερε: «Αν ο Γιάννης καταφέρει να έχει τρίποντο, μπορεί να αντικαταστήσει τον Τζόρνταν ως ο κορυφαίος παίκτης που έχουμε δει ποτέ. Είναι τόσο σπουδαίος. Είναι μόλις 24 χρονών».

Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο συμπαρουσιαστής του, Στίβεν Σμιθ, διαφωνώντας με την τοποθέτηση του. Παρόλα αυτά, είπε την θετική του άποψη για τον «Greek Freak», τονίζοντας παράλληλα πως πιστεύει ότι ο Εμπίντ μπορεί να τον ξεπεράσει αν τελικά αλλάξει νοοτροπία και συμπεριφορά.