Oι Μπακς χρεώθηκαν με πρόστιμο για τον Αντετοκούνμπο

Διαβάστε τον λόγο που οι Μιλγουόκι Μπακς θα κληθούν να πληρώσουν 50.000 δολάρια, για μία ατάκα του GM της ομάδας, κάνοντας αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Oι Μπακς χρεώθηκαν με πρόστιμο για τον Αντετοκούνμπο

«Βάσει κανονισμού, τον επόμενο χρόνο ο Γιάννης μπορεί να υπογράψει supermax συμβόλαιο. Από τη δική μας πλευρά, εμείς θα του τι προσφέρουμε», σχολίασε με χαρά ο GM των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ. Άλλωστε, πρόκειται για τον μεγάλο MVP του ΝΒΑ και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τον κρατήσουν για... πάντα στην ομάδα τους.

Ο Έλληνα διεθνής φόργουορντ έχει δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Μπακς όμως από την επόμενη σεζόν θα μπορεί να υπογράψει νέα επέκταση ύψους 247 εκατομμυρίων δολαρίων για πέντε χρόνια. H χρονική στιγμή όμως που έγινε το σχόλιο, ενόχλησε τους ανθρώπους του ΝΒΑ, οι οποίοι σύμφωνα με τους κανονισμούς, είχαν την δυνατότητα να τιμωρήσουν τους Μπακς, καθώς αυτό απαγορεύεται να ειπωθεί.

Για αυτόν τον λόγο, το ΝΒΑ τιμώρησε με 50.000 δολάρια τους Μιλγουόκι Μπακς, για το σχόλιο που έκανε ο Γενικός Διευθυντής τους για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το συμβόλαιο του.