Χιτ: Ξανά στο προσκήνιο ο Πολ

Αμερικανικά δημοσιεύματα θέλουν τους Χιτ να εξετάζουν εκ νέου το ενδεχόμενο απόκτησης του Κρις Πολ από τους Θάντερ.

Χιτ: Ξανά στο προσκήνιο ο Πολ

Ο Κρις Πολ βρέθηκε στους Θάντερ μέσω ανταλλαγής από τους Ρόκετς για τον Ράσελ Ουέστμπρουκ. Ωστόσο, η Οκλαχόμα εξαρχής φαινόταν αρνητική στο ενδεχόμενο να τον διατηρήσει στο ρόστερ.

Οι λόγοι ήταν φυσικά οικονομικής φύσης, αφού ο 34χρονος πόιντ γκαρντ έχει «βαρύ» συμβόλαιο, ενώ και η ηλικία αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα, από την στιγμή που στην Οκλαχόμα Σίτι υπάρχει η διάθεση για στηθεί μια νεανική ομάδα.

Με την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων ενόψει της νέας σεζόν στο NBA, φαίνεται ότι ενδιαφερόμενη ομάδα για να απαλλάξει τους Θάντερ από το φορτίο του Πολ. Αυτή η ομάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν είναι άλλη από τους Χιτ, οι οποίοι αναζητούν ένα έμπειρο γκαρντ για να πλαισιώσει τον Τζίμι Μπάτλερ στην περιφέρεια.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Μαϊάμι δείχνει ενδιαφέρον για τον Πολ, καθώς η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα έκανε κίνηση για την απόκτησή του, λίγο με την παραχώρηση στους Θάντερ, χωρίς ωστόσο οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία.

Πάντως, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι Χιτ θα καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του Πολ, μετά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, για να εξετάσουν σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο έμπειρος άσος.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Πολ είχε 15.6 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 8.2 ασίστ και 2 κλεψίματα μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των Ρόκετς, ενώ σημείωσε 58 συμμετοχές.