Και επίσημα στα χέρια του Τζόσεφ Τσάι οι Νετς

Η ομάδα του Μπρούκλιν πέρασε και τυπικά στα χέρια του Ταϊβανέζου κροίσου με ποσό ρεκόρ!  

Και επίσημα στα χέρια του Τζόσεφ Τσάι οι Νετς

Αλλαγή σελίδας και επίσημα πλέον στους Νετς, καθώς το συμβούλιο ιδιοκτητών του ΝΒΑ έδωσε το «οκ» για την πώληση της ομάδας του Μπρούκλιν στον Ταϊβανέζο επιχειρηματία Τζόσεφ Τσάι.

«Είμαστε χαρούμενοι που ο Τζόσεφ Τσάι είναι ο ιδιοκτήτης των Νετς. Εκτός από το ότι είναι ένας παθιασμένος fan του μπάσκετ, αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στην Κίνα σε θέματα internet, media και ηλεκτρονικής διαφήμισης, ενώ είναι πολύτιμος στις προσπάθειες του ΝΒΑ να αναπτύξει το παιχνίδι και στην Κίνα και σε άλλες μεγάλες αγορές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους Προκχόροφ και Ραζούμοφ για τη συνεισφορά τους στην κοινωνία του Μπρούκλιν, τον οργανισμό των Νετς και τη λίγκα. Αφήνουν πίσω τους μια εξαιρετική ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή θέση για το μέλλον», ήταν τα λόγια του Άνταμ Σίλβερ για την πώληση των Νετς στον Τσάι.

Ο Ταϊβανέζος κροίσος αγόρασε την ομάδα του Μπρούκλιν για 2,35 δισεκατομμύρια, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ για σύλλογο στον αθλητισμό των ΗΠΑ, ενώ στην ιδιοκτησία του πέρασε και η Αρένα των Νετς αντί 1 δισεκατομμυρίου!