Μπακς: «Θα προσφέρουμε supermax συμβόλαιο στον Αντετοκούνμπο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP του ΝΒΑ και ο GM των Μπακς τόνισε πως η ομάδα θα προσφέρει στον Έλληνα φόργουορντ ένα supermax συμβόλαιο.

Μπακς: «Θα προσφέρουμε supermax συμβόλαιο στον Αντετοκούνμπο»

O Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλέχτηκε στο νούμερο "15" του Ντραφτ το 2013, με τους Μπακς να ποντάρουν στο ταλέντο, στις δυνατότητες, αλλά και στη προοπτική του Έλληνα διεθνή φόργουορντ.

Και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όχι μόνο μπόρεσε, αλλά και ξεπέρασε τις προσδοκίες των ανθρώπων των Μπακς. Η βελτίωση του κάθε χρόνο ήταν ραγδαία, με αποκορύφωμα την σεζόν που ολοκληρώθηκε, στην οποία και κατέκτησε το βραβείο του MVP στο ΝΒΑ.

Ο GM των Μπακς, Τζον Χορστ, δήλσωσε πως το Μιλγουόκι θα καταθέσει πρόταση για supermax συμβόλαιο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για να τον "δέσουν" στο Μιλγουόκι.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά από την επόμενη σεζόν, ο MVP του ΝΒΑ θα μπορεί να υπογράψει νέα επέκταση, ύψους 247.000.000 δολαρίων, για πέντε χρόνια.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Ο κόουτς και εγώ μιλάμε όλη την ώρα. Είναι ευθύνη μας να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον, μία κουλτούρα και έναν οργανισμό, στον οποίο οι παίκτες θα επιθυμούν να έρχονται και να δουλεύουν καθημερινά, έχοντας συμπαίκτες υψηλού επιπέδου.

Σε αυτό έχουμε κάνει βήματα προόδου από την περσινή χρονιά και εκεί θα πατήσουμε. Πιστεύουμε ότι εάν συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό και στη σωστή κατεύθυνση και δώσουμε στον Γιάννη την ευκαιρία, καθώς αγαπάει το Μιλγουόκι, αγαπάει την πολιτεία του Γουισκόνσιν, τότε νομίζω ότι θα είναι στους Μπακς για πολλά χρόνια».