Oι Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Dream Team του 1992

Οι παίκτες της Ιορδανίας ζήτησαν αυτόγραφα και βγήκαν φωτογραφίες με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σκηνικό που θύμισε στους Μπακς τις εικόνες από την Dream Team του 1992. 

Oι Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Dream Team του 1992

Η ενδεχομένως κορυφαία ομάδα μπάσκετ που έχει εμφανιστεί ποτέ στο παρκέ, είναι η περίφημη εθνική ομάδα των ΗΠΑ, που έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 στη Βαρκελώνη. Χαρακτηρίστηκε ως Dream Team, καθώς στη σύνθεση της είχε παίκτες-σούπερ σταρ, όπως τους Μάικλ Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον, Λάρι Μπερντ, Ντέιβιντ Ρόμπινσον, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Σκότι Πίπεν, Πάτρικ Γιούιν, Kαρλ Μαλόουν, Τζον Στόκτον, Κρις Μάλιν και Κλάιντ Ντρέξλερ. Mία ομάδα-ατραξιόν, με τους αντιπάλους να βγάζουν φωτογραφίες, να τραβούν βίντεο και να ζητούν αυτόγραφα από τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ.

Κάτι ανάλογο έγινε και μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στη Ιορδανία. Οι παίκτες, αλλά και τα μέλη της αποστολής του αντιπάλου της ελληνικής ομάδας, βγήκαν φωτογραφίες και ζήτησαν αυτόγραφα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος φέτος αναδείχθηκε στον μεγάλο MVP του ΝΒΑ. Oι Μιλγουόκι Μπακς είδαν την στιγμή και την αποθανάτισαν, τονίζοντας πως αυτό τους θύμισε ό,τι συνέβη και με την Dream Team το 1992.