Λέικερς: Συμφωνία με Ντουάιτ Χάουαρντ!

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ συμφώνησε να υπογράψει μίνιμουμ συμβόλαιο και επιστρέφει στους Λέικερ μετά από έξι χρόνια.

Λέικερς: Συμφωνία με Ντουάιτ Χάουαρντ!

Οι Λέικερς κατέληξαν στον Ντουάιτ Χάουαρντ για να καλύψουν το κενό στο «5» μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος θα χάσει όλη τη χρονιά.

Ο 33χρονος σέντερ συμφώνησε το βράδυ της Παρασκευής (23/8) για την εξαγορά του συμβόλαίο του με τους Γκρίζλις, ενώ τα έχει σε όλα με τους «λιμνανθρώπους» για μονοετές μη εγγυημένο μίνιμουμ συμβόλαιο αξίας 2.6 εκατ. δολαρίων.

Ο Χάουαρντ είχε βρεθεί στο Μέμφις μέσω ανταλλαγής από τους Ουίζαρντς, ωστόσο δεν βρισκόταν στα πλάνα των Γκρίζλις για τη νέα σεζόν. Οι «αρκούδες» επιχείρησαν αρχικά να τον ανταλλάξουν, χωρίς αποτέλεσμα, και εν τέλει στο συμβόλαιό του, δίνοντας τον άλλοτε σούπερ σταρ των Μάτζικ 3 από τα 5.6 εκατ. δολάρια που επρόκειτο να πάρει.

Όπως αναφέρει το ESPN, το συμβόλαιο του Χάουαρντ θα γίνει πλήρως εγγυημένο, εφόσον παραμείνει στο Λος Άντζελες μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου. Ο ίδιος πάντως φαίνεται να έχει πάρει πολύ σοβαρά την ευκαιρία που του δίνεται, γνωρίζοντας προφανώς ότι θα είναι η τελευταία που θα έχει για να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο που μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα, λέγεται ότι κατά τη διάρκεια της οφ σίζον έχει χάσει ήδη 11 κιλά, ενώ ταλαιπωρημένη μέση του βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό θα είναι το δεύτερο πέρασμά του από τους Λέικερς, μετά τη σεζόν 2012-13, όταν και δόθηκε με ανταλλαγή στους Ρόκετς. Την περασμένη σεζόν ο Χάουαρντ είχε μόλις 9 συμμετοχές στην κανονική περίοδο, έχοντας 12,8 πόντους και 9,2 ριμπάουντ σε 25,6 λεπτά συμμετοχής.