Οπαδός σε Θάντερ: «Ανταλλάξατε τον Τζορτζ; Θα σας σκοτώσω όλους»

Ένας οπαδός των Θάντερ έστειλε δύο φωνητικά μηνύματα στην ομάδα, μετά την ανταλλαγή του Πολ Τζορτζ, απειλώντας ότι θα σκοτώσει άπαντες στην Οκλαχόμα Σίτι!

Οπαδός σε Θάντερ: «Ανταλλάξατε τον Τζορτζ; Θα σας σκοτώσω όλους»

Η ανταλλαγή του Πολ Τζορτζ στους Κλίπερς δεν άρεσε σε πολύ κόσμο στην Οκλαχόμα Σίτι. Όμως, ένας οπαδός των Θάντερ ξεπέρασε τα όρια, στέλνοντας θανατικές απειλές στον GM, Σαμ Πρέστι, και όλους όσους ενεπλάκησαν με το trade.

«Aνταλλάξατε τον Πολ Τζορτζ αλλά κρατήσατε τον Ρέιμοντ Φέλτον. Κρατήσατε τον Άντρε Ρόμπερσον. Δεν αγαπάτε τον Ράσελ Γουέστμπρουκ; Ελπίζω να σας σκοτώσει όλους. Θέλω να σκοτώσω τους πάντες», αναφέρει ένα από τα δύο απειλητικά μηνύματα που απέστειλε στα γραφεία των Θάντερ, όπως αποκάλυψε ο σταθμός KOCO News.

Στο πρώτο του μήνυμα, ο εν λόγω οπαδός αποκάλυψε ότι ζει στην Βιρτζίνια, ενώ δήλωσε ότι δεν τον νοιάζει αν η ομάδα τον καταδώσει στην αστυνομία, απειλώντας ότι θα βάλει βόμβα στην Οκλαχόμα Σίτι, όταν την επισκεφθεί. Στο δεύτερο μήνυμα, απευθύνθηκε προσωπικά στον Σαμ Πρέστι, απειλώντας την ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του.

Οι Θάντερ έστειλαν τα δύο μηνύματα στην αστυνομία, η οποία εξετάζει την υπόθεση.