Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ουέστμπρουκ στους Θάντερ (pic)

Tο μήνυμα του Ράσελ Ουέστμπρουκ στα social media προς την πρώην πλέον ομάδα του.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ουέστμπρουκ στους Θάντερ (pic)

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ αποχωρεί από την Οκλαχόμα μετά από μία 11ετία και έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον οργανισμό άλλα κυρίως στους οπαδούς που τον στήριξαν και τους χρωστά τα πάντα.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Δεν μπορώ να αρχίσω να βάζω λέξεις για να αποτυπώσω όλα τα συναισθήματά μου αυτή την στιγμή. Ήταν απίθανο ταξίδι Οκλαχόμα! Όταν ήρθα εδώ, ήμουν 18 χρονών, με φωτεινά μάτια και χωρίς καμία γνώση για όλα τα απίστευτα πράγματα που θα συνέβαιναν σύντομα. Μεγάλωσα στην Οκλαχόμα με ένα απίστευτο γκρουπ ανθρώπων. Ο κόσμος εδώ είναι αυτός που κάνει το μέρος τόσο ξεχωριστό. Από τους φιλάθλους, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, ολόκληρο τον οργανισμό των Θάντερ, τον κύριο Μπένετ, τον Σαμ Πρέστι, τους φίλους μου και καθέναν σε ολόκληρη την κοινότητα. Εσείς όλοι είστε που κάνετε την Οκλαχόμα ένα τόσο όμορφο μέρος, και ο λόγος που αγαπούσα να παίζω εδώ όλο αυτό τον καιρό.

Με στηρίξατε σε όλα τα σκαμπανεβάσματα και μείνατε δίπλα μου στις καλές και τις δύσκολες στιγμές. Για αυτό είμαι αιώνια ευγνώμων Οκλαχόμα. Συνάντησα τόσους σπουδαίους ανθρώπους που με βοήθησαν να διαμορφωθώ στον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Ελπίζω να επηρέασα την κοινότητα της Οκλαχόμα όπως εκείνη επέδρασε σε μένα και την οικογένειά μου. Φεύγω με τόσους φίλους και πολλή ευγνωμοσύνη. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σας ευχαριστήσω όλους που ήσασταν δίπλα μου. Ήταν ένα όνειρο και ένας ανεμοστρόβιλος».