ΝΒΑ trades: Στους Ρόκετς ο Ουέστμπρουκ, στους Θάντερ ο Πολ!

Ανταλλαγή πραγματοποίησαν Ρόκετς και Θάντερ με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να συνεχίζει την καριέρα του στο Χιούστον και τον Κρις Πολ να κατευθύνεται προς Οκλαχόμα Σίτι.

ΝΒΑ trades: Στους Ρόκετς ο Ουέστμπρουκ, στους Θάντερ ο Πολ!

Ακόμα μία μεγάλη ανταλλαγή άλλαξε τα δεδομένα στο φετινό NBA. Οι Θάντερ παραχώρησαν τον Ράσελ Ουέστμπρουκ στους Ρόκετς, οι οποίοι με τη σειρά τους έστειλαν στην Οκλαχόμα Σίτι τον Κρις Πολ.

Το γεγονός ότι ο Ουέστμπρουκ είχε ζητήσει ανταλλαγή ήταν γνωστό, ωστόσο οι Μαϊάμι Χιτ ήταν η επικρατέστερη ομάδα για να τον αποκτήσει. Τελικά, αυτό δεν έγινε με τον έμπειρο άσο να αποχωρεί για το Χιούστον μετά από 11ετία στην Οκλαχόμα.

Την εξέλιξη αυτή αποκάλυψε ο πάντα έγκυρος Έιντριαν Βοϊνιαρόφσκι.

Πλέον ο εκρηκτικός γκαρντ θα ξανασμίξει με τον Τζέιμς Χάρντεν, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό δίδυμο στην περιφέρεια των Τεξανών.

Όσο για τον Πολ, ο 34χρονος πόιντ γκαρντ είναι πιθανό να μην παραμείνει στην Οκλαχόμα Σίτι αλλά να παραχωρηθεί με ανταλλαγή στους Χιτ οι οποίοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του Πολ, οι Θάντερ απέκτησαν την επιλογή των Ρόκετς στο draft 2014 και 2026, ενώ απέκτησαν και δικαιώματα στα picks του 2024 και 2025.