Απίστευτες κατηγορίες για τον Τζος Τζάκσον!

Κατηγορείται πως κάπνιζε μαριχουάνα δίπλα στην τεσσάρων μηνών κόρη του

Απίστευτες κατηγορίες για τον Τζος Τζάκσον!

Ο Τζος Τζάκσον συνεχίζει να απασχολεί τον Τύπο με τα καμώματά του. Τον περασμένο Φεβρουάριο αγνόησε μία εκδήλωση των Σανς -και τιμωρήθηκε με πρόστιμο- και πριν από περίπου ένα μήνα συνελήφθη σε μία συναυλία στο Μαϊαμι. Αυτά όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στη νέα κατηγορία που αντιμετωπίζει ο φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς.

Απίστευτες κατηγορίες για τον Τζος Τζάκσον!

Λίγες ημέρες μετά τη συναυλία ο Τζάκσον φέρεται να έκανε χρήση μαριχουάνας ενώ βρισκόταν με την τεσσάρων μηνών κόρη του, κάτι που είχε ως συνέπεια η μικρή Ρομίνα να συμπεριφέρεται παράξενα... "Στις 22 Μαΐου ο πατέρας πήρε το παιδί από το σπίτι της μητέρας του στις 12 το μεσημέρι και την επέστρεψε γύρω στις 20:45. Το παιδί ήταν σε λήθαργο και όταν ρωτήθηκε επ' αυτού, ο πατέρας υποστήριξε ότι είχε δύσκολη μέρα.

Αφότου έφυγε ο πατέρας, η μητέρα προσπάθησε να ξυπνήσει το παιδί, δίχως αποτέλεσμα, παρότι ανέπνεε. Το παιδί έμοιαζε να βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν μπορούσε καν να ανασηκώσει τελείως τα βλέφαρά του. Η συμπεριφορά του δεν ήταν φυσιολογική", αναφέρει μεταξύ άλλων η μήνυση που κατέθεσε προ ημερών η Λορένα Βιλέλα, πρώην του Τζος Τζάκσον.

Ο 22χρονος φόργουορντ των Σανς επιλέχθηκε στο Νο. 4 του Draft του 2017, ωστόσο σε αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκεται στο ΝΒΑ, δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει την ομάδα της Αριζόνα.