Υπόκλιση σε Oυόριορς: Ετοιμάζουν max πενταετή συμβόλαια σε Ντουράντ και Τόμπσον

Παρά το γεγονός πως οι Κέβιν Ντουράντ και Κλέι Τόμπσον υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς, οι Ουόριορς είναι έτοιμοι να τους προσφέρουν max συμβόλαια, πενταετούς διάρκειας, ώστε να τους κρατήσουν στην ομάδα τους. 

Υπόκλιση σε Oυόριορς: Ετοιμάζουν max πενταετή συμβόλαια σε Ντουράντ και Τόμπσον

Οι Ουόριορς όχι μόνο έχασαν την ευκαιρία να κατακτήσουν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα τους στο ΝΒΑ, αλλά έχασαν και δύο σημαντικούς παίκτες τους. Ο Κέβιν Ντουράντ τραυματίστηκε στον αχίλλειο, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 8 μήνες, ενώ ο Κλέι Τόμπσον υπέστη ρήξη χιαστών!

Μάλιστα, ο Κλέι Τόμπσον μένει ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι, ενώ και ο Κέβιν Ντουράντ έχει την δυνατότητα να αποχωρήσει. Παρά το γεγονός όμως πως οι Ουόριορς θα τους χάσουν και τους δύο για τους επόμενους περίπου 8 μήνες, το Γκόλντεν Στέιτ δεν θα τους φερθεί με αχαριστία. Θα επιχειρήσει να τους κρατήσει στο ρόστερ του, δείχνοντας σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπο τους, για την προσφορά τους στην ομάδα.

Άλλωστε, δεν πρόκειται για τυχαίους παίκτες, αλλά για δύο εκ των κορυφαίων παικτών αυτή την στιγμή στο ΝΒΑ, αλλά και για δύο μέλη πάνω στα οποία βασίστηκε η δυναστεία των των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ESPN, το Γκόλντεν Στέιτ ετοιμάζεται να καταθέσει προτάσεις για max πενταετή συμβόλαια τόσο στον 31χρονο σμολ-φόργουορντ, Κέβιν Ντουράντ, όσο και στον 29χρονο γκαρντ, Κλέι Τόμπσον, με σκοπό να τους διατηρήσουν για... πάντα στο ρόστερ τους.