Ο Λέοναρντ συμβούλευσε τον Ντουράντ για τον τραυματισμό του

Ο Καουάι Λέοναρντ μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ, ενώ τον συμβούλευσε να επιστρέψει όταν είναι απολύτως υγιής.

Ο Λέοναρντ συμβούλευσε τον Ντουράντ για τον τραυματισμό του

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Κέβιν Ντουράντ επιβεβαίωσε το χειρότερο δυνατό σενάριο για τον ίδιο και για τους Ουόριορς, αφού διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη αχιλλείου τένοντα.

Ο 30χρονος άσος έχει μπροστά του μεγάλο δρόμο για την αποθεραπεία, αφού αναμένεται να απουσιάσει το λιγότερο 7,5 μήνες από το παρκέ.

Ο Καουάι Λέονανρτ, ο οποίος επίσης είχε περάσει την σεζόν 2017-18 στα πιτς λόγω σοβαρού τραυματισμού, κλήθηκε να σχολιάσει την δυσάρεστη έκβαση για τον Ντουράντ, συμβουλεύοντας τον πρωτίστως να επιστρέψει στο παρκέ, όταν αισθανθεί υγιής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι απλώς να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου και να προσπαθείς κάθε μέρα να βελτιώνεσαι, ξέροντας ότι κάποια μέρα θα ξαναπαίξεις. Θες να επιστρέψεις και να είσαι ο παίκτης που ήσουν. Πρέπει να σιγουρευτείς πως όταν επιστρέψεις θα νιώθεις υγιής, θα νιώσεις άνετα και θα πιστέψεις ότι μπορείς να πατήσεις παρκέ. Να ξέρεις ότι αυτή η μέρα θα έρθει. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βελτιώνεσαι κάθε μέρα. Αυτή είναι η αποστολή σου: Να επιστρέψεις και να κάνεις αυτό που αγαπάς».

Κλείνοντας, ο άσος των Ράπτορς τόνισε: «Είναι αποκαρδιωτικό αυτό. Δουλεύεις τόσο σκληρά για να φτάσεις μέχρι εδώ. Όλοι είδαν ότι προσπάθησε να παίξει και να ζορίσει τον εαυτό του και νιώθω άσχημα για αυτόν. Έχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση και ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα, να είναι υγιής και να είναι εντάξει ψυχολογικά κατά την διάρκεια της αποθεραπείας του».