Ο Ντουράντ υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον αχίλλειο: «Ήθελα να παίξω, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου»

O Κέβιν Ντουράντ υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον αχίλλειο και έστειλε το δικό του μήνυμα: «Ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στο κυνήγι για το Three-Peat». Θα αργήσει η επιστροφή του.

Ο Ντουράντ υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον αχίλλειο: «Ήθελα να παίξω, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου»

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ο μεγάλος άτυχος στους φετινούς τελικούς του ΝΒΑ. Έχασε τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια καθώς ήταν τραυματίας, επέστρεψε στο πέμπτο, αλλά έπαθε χειρότερη ζημιά. Ο Αμερικανός σούπερ-σταρ υπέστη ρήξη στον αχίλλειο τένοντα και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται στους 8-9 μήνες.

Ο Κέβιν Ντουράντ ανέβασε στο προφίλ του στο instagram μία φωτογραφία από το νοσοκομείο που έκανε την επέμβαση, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα. Αρκετοί κατηγόρησαν τους Γουόριορς για τον τραυματισμό του, τονίζοντας πως ρίσκαραν, αλλά και πως τον πίεσαν να επιστρέψει ενώ ήταν ανέτοιμος, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή "ζημιά".

Ο 31χρονος φόργουορντ, όμως, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Ήθελα να σας ενημερώσω πως έκοψα τον αχίλλειό μου. Η επέμβαση έγινε σήμερα και ήταν επιτυχημένη. Ο δρόμος προς την επιστροφή ξεκινά τώρα. Έχω την οικογένεια και τους αγαπημένους μου στο πλευρό μου, εκτιμώ όλα τα μηνύματα και την υποστήριξή σας. Όπως είπα και την Δευτέρα, πονάω, αλλά είμαι ΟΚ. Το μπάσκετ είναι η μεγαλύτερη αγάπη μου, ήθελα να βρίσκομαι στο παρκέ εκείνο το βράδυ γιατί αυτό κάνω. Ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στο κυνήγι για το Three-Peat. Είμαι περήφανος που τα έδωσα όλα, είμαι περήφανος για τη νίκη των αδελφών μου. Θα είναι ένα ταξίδι, αλλά είμαι φτιαγμένος γι' αυτό. Ξέρω ότι τα αδέλφια μου μπορούν να πάρουν το έκτο παιχνίδι και θα τους υποστηρίξω».

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει συμβόλαιο με τους Γουόριος και για τη νέα σεζόν (31.000.000 δολάρια), έχει την δυνατότητα να αποχωρήσει, αλλά μετά τον τραυματισμό του, η λογική λέει πως θα μείνει σε αυτό, παραμένοντας κάτοικος του Σαν Φρανσίσκο, προσπαθώντας να αναρρώσει σε ένα γνώριμο και οικείο περιβάλλον.