ΛεΜπρόν: «Αν αντιδρούσε ο Λάουρι, θα ζητούσατε ακόμα και να μπει φυλακή»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τοποθετήθηκε για το συμβάν με τον Κάιλ Λάουρι και τον μέτοχο των Ουόριορς στην Oracle Arena.

ΛεΜπρόν: «Αν αντιδρούσε ο Λάουρι, θα ζητούσατε ακόμα και να μπει φυλακή»

Φανερά εξοργισμένος από το περιστατικό με πρωταγωνιστές τον Κάιλ Λάουρι και τον μέτοχο των Ουόριορς ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο «Βασιλιάς» έσπευσε μετά το τέλος του αγώνα να σχολιάσει το συμβάν, υπερασπιζόμενος τον πόιντ γκαρντ των Ράπτορς με ανάρτησή του στο instagram:

«Δεν υπάρχει χώρος σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι για τέτοιες συμπεριφορές! Υπάρχουν τόσα θέματα εδώ. Όταν κάθεσαι στις court seats, γνωρίζεις επ’ ακριβώς τι σημαίνει να κάθεσαι δίπλα στο παρκέ κι αν δεν γνωρίζεις, αναγράφεται στις οδηγίες στο πίσω μέρος του εισιτηρίου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτός ο φίλαθλος και κυρίως μέτοχος των Ουόριορς ήξερε επ’ ακριβώς τι έκανε. Ήξερε τους κανονισμούς περισσότερο από τον μέσο φίλαθλο που κάθεται στις court seats, επομένως κάτι πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα!

Μια γρήγορη αντίδραση για τη δράση του. Απλώς σκεφτείτε πώς θα ήταν τα πράγματα αν είχε αντιδράσει ο Λάουρι! Θα ήταν μία τρέλα! Από το να ζητήσετε να μπει φυλακή, πόσω μάλλον να τιμωρηθεί για τους υπόλοιπους τελικούς απλά και μόνο επειδή προστάτευε τον εαυτό του. Έχω δει όλα τα playoffs στο ΝΒΑ, δεν έχω χάσει κανένα όμως έπειτα από αυτό που είδα χθες βράδυ, ήθελα να εκφράσω τις σκέψεις μου. Δεν μπορούσα και δεν θα ήμουν ήσυχος με αυτό. Προστατεύστε τους παίκτες. Προστατεύστε τους παίκτες. Εδώ τα προνόμια δεν είναι ευπρόσδεκτα».

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού ο πόιντ γκαρντ των Ράπτορς έπεσε πάνω σε θεατές των court seats σε μια διεκδικήση της μπάλας. Ένας εξ αυτών έσπρωξε τον Λάουρι, χωρίς ο παίκτης των Ράπτορς να δώσει συνέχεια.

Λίγη ώρα αργότερα, ο οπαδός, ο οποίος εν συνεχεία αποδείχθηκε μέτοχος των Ουόριορς, συνοδεύτηκε εκτός γηπέδου από την ασφάλεια της Oracle Arena.

Για την ενέργειά του, αρχικά του απαγορεύτηκε η είσοδος στα εναπομείναντα ματς από το Γκόλντεν Στέιτ, όσο η έρευνα του NBA συνεχίζεται, ενώ στη συνέχεια του επιβλήθηκε πρόστιμο 500.000 δολαρίων και μονοετής αποκλεισμός από τα γήπεδα.