Συμφωνία Γιόκιτς και Μπαρτσελόνα που χάλασε αποκάλυψε ο Ραζνάτοβιτς

Ο εκπρόσωπος του Σέρβου σέντερ αποκάλυψε ότι ο παίκτης του θα έμενε μεγαλύτερο χρόνο στην Ευρώπη, αν δε χαλούσε η συμφωνία του με τους «μπλαουγκράνα».

Συμφωνία Γιόκιτς και Μπαρτσελόνα που χάλασε αποκάλυψε ο Ραζνάτοβιτς

Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι από τους πιο ταλαντούχους και εντυπωσιακά εξελισσόμενους παίκτες στο NBA. Η θητεία του στη Λίγκα ξεκίνησε το 2015 με τους Νάγκετς, έχοντας ως επαγγελματική εμπειρία μέχρι τότε τις εμφανίσεις του με τη Μέγκα Μπέμαξ.

Μιλώντας για το πώς έφτασε μέχρι το NBA ο εκπρόσωπος του Γιόκιτς, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αποκάλυψε ότι το αρχικό πλάνο ήταν να παραμείνει παραπάνω στην Ευρώπη πριν μεταβεί στο NBA. Μάλιστα, έκανε γνωστό ότι ο παίκτης του είχε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, με το deal ωστόσο να χαλάει τελευταία στιγμή, επισπεύδοντας τη μετακίνησή του στο NBΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω πως αν ο Νίκολα δεν είχε έρθει στη Μέγκα Μπέμαξ, η πορεία του θα ήταν τελείως διαφορετική. Απλά, του πήρε λίγο παραπάνω χρόνο για να δείξει το ταλέντο του. Χρόνο που δεν θα είχε σε άλλες ομάδες. Συνειδητοποιήσαμε πως έπρεπε να μείνει για λίγο στην Ευρώπη κι έπειτα να δοκιμάσει στο ΝΒΑ. Υπήρχε συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα. Υπήρξε, όμως, μία ατυχή συγκυρία στο τελευταίο του ματς πριν υπογράψει το συμβόλαιο. Μία εξέλιξη, βέβαια, που αποδείχθηκε θετική για τον παίκτη. Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, λοιπόν, αποφάσισαν να μην τον υπογράψουν κι έπειτα ανέλαβε πόστο στους Ντένβερ Νάγκετς ο Αρτούρας Καρνισόβας, ο οποίος είχε την ιδέα να πάρει τον παίκτη κατευθείαν στο ΝΒΑ από τη Μέγκα Μπέμαξ».