Χόλινς: «Υπερεκτιμημένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Ο παλαίμαχος παίκτης και νυν αναλυτής του ESPN τόνισε σε εκπομπή ότι ο άσος των Μπακς είναι ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή!

Χόλινς: «Υπερεκτιμημένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Ο Γιάννης Αντετκούνμπο είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα σε όλο το NBA. Ωστόσο, εξακολουθεί να έχει και επικριτές. Ένας εξ αυτών είναι και ο Ράιαν Χόλινς.

Ο παλαίμαχος παίκτης και νυν αναλυτής του ESPN υποστήριζε από το ξεκίνημα της σεζόν ότι οι Μπακς δεν θα καταφέρουν να πάνε στους τελικούς του ΝΒΑ, αφού πιστεύει ότι ο Γιάννης δεν είναι αρκετά καλός για να τους φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Ο άλλοτε NBAer εμφανίστηκε σε εkπομπή του ESPN, μετά τον αποκλεισμό των Μπκας, αναφέροντας τα εξής:

«Θυμάμαι να μου λέτε ότι ο Γιάννης θα καρφώνει συνέχεια στα playoffs και μπλα, μπλα μπλα... Αυτός ο τύπος είναι ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης στο ΝΒΑ. Είναι καλός παίκτης; Τον λατρεύω, τον συμπαθώ και μου αρέσει αυτό που κάνει. Όλοι εσείς είπατε ότι θα φτάσει μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ φέτος. Δεν τα κατάφερε και όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά απέτυχε με άσχημο τρόπο. Ο τύπος σούταρε 29% όταν τον μάρκαρε ένας καλός αμυντικός».

Σε εκείνο το σημείο τον διέκοψε ένας εκ των συνομιλητών του στο πάνελ για να τονίσει ότι ο Λέοναρντ δεν μάρκαρε μόνος του τον Γιάννη, αλλά ότι επρόκειτο για μια ομαδική προσπάθεια με τον Χόλινς να απαντά: «Ξέρεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε καλούς και σπουδαίους παίκτες; Όταν το κάνεις αυτό στον ΛεΜπρόν το βλέπει από μακριά. Και όταν πασάρει, το κάνει στον σωστό χρόνο, δεν κάνει λάθος και πάει προς το καλάθι, βγάζοντας ένα ελεύθερο σουτ. Δεν υπήρχε σενάριο όπου ο Γιάννης πήγαινε προς το καλάθι, πάσαρε σωστά και οι συμπαίκτες του απλώς αστοχούσαν σε ελεύθερα σουτ. Ήταν αναποτελεσματικός».