Λόγω... Αντετοκούνμπο προσέλαβαν οι Λέικερς τον Κιντ!

Υπάρχει σοβαρός λόγος για την επιμονή των Λέικερς στην πρόσληψη του άλλοτε τεχνικού των Μπακς και σχετίζεται με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Λόγω... Αντετοκούνμπο προσέλαβαν οι Λέικερς τον Κιντ!

Οι Λέικερς επέμεναν στην πρόσληψη του Τζέισον Κιντ στο πόστο του βοηθού του προπονητή σε τέτοιο βαθμό, που ήταν πρόθυμοι να χαλάσουν το deal με τον Τάιρον Λου, τη δεύτερη επιλογή τους μετά τον Μόντι Ουίλιαμς και πριν τον Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος τελικά ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα με το Newsday, υπήρχε πολύ καλός λόγος πίσω από την επιμονή των «λιμνανθρώπων» να εντάξουν στις τάξεις τους τον άλλοτε τεχνικό των Μπακς και αυτός σχετίζεται με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το Λος Άντζελες σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τη σχέση Κιντ και Γιάννη, για να φέρει και τον δεύτερο στους Λέικερς.

Ο άσος των Μπακς, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2021, αποτελεί μελλοντικό στόχο της ομάδας του ΛεΜπρόν Τζέιμς και οι Λέικερς θα θέλουν να εκμεταλλευτούν κάθε δυνατό μέσο για να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Τζέισον Κιντ ήταν ο πρώτος προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA και οι δύο τους έχουν διατηρήσει εξαιρετικές σχέσεις ακόμα και σήμερα.