Στους Λέικερς ο Φρανκ Βόγκελ

Ο Αμερικανός προπονητής συμφώνησε για τα επόμενα τρία χρόνια με την ομάδα του Λος Άντζελες, με βοηθό του τον Τζέισον Κιντ.

Στους Λέικερς ο Φρανκ Βόγκελ

Ο Φρανκ Βόγκελ θα είναι ο νέος προπονητής των Λέικερς για τα επόμενα τρία χρόνια, αντικαθιστώντας τον Λουκ Ουόλτον στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μετά τις απορρίψεις από Μόντι Ουίλιαμς και Τάιρον Λου, ο 45χρονος συμφώνησε στην πρόταση των «λιμνανθρώπων», έχοντας στο πλευρό, σύμφωνα με το ESPN, τον Τζέισον Κιντ.

Ο Φρανκ Βόγκελ έχει προϋπηρεσία 8 ετών στο NBA, ενώ τη σεζόν 2018-19 δεν κατόρθωσε να βρει δουλειά. Έχει περάσει από τους πάγκους των Ιντιάνα Πέισερς και Ορλάντο Μάτζικ, παρουσιάζοντας ωστόσο τελείως διαφορετικό δείγμα δουλειάς.

Με τους Ιντιάνα Πέισερς σημείωσε μια άκρως επιτυχημένη πορεία, οδηγώντας την στα playoffs πέντε φορές από το 2011 μέχρι το 2016 και έχοντας συνολικό ρεκόρ 250-181 (58%), το καλύτερο στην ιστορία της ομάδας. Αντίθετα, στους Μάτζικ η διετής θητεία του (2016-18) ήταν άκρως αρνητική, αφού είχε ρεκόρ 54-110, μένοντας και τις δύο χρονιές εκτός playoffs.