Οι δημοσιογράφοι «βλέπουν» Αντετοκούνμπο για MVP (pics)

Η μάχη του Αντετοκούνμπο με τον Χάρντεν για το βραβείο του MVP ολοένα και γιγαντώνεται. Οι δύο παίκτες έχουν ασύλληπτα νούμερα τη φετινή σεζόν. Παίκτες και δημοσιογράφοι ψήφισαν για το ποιος πιστεύουν ότι αξίζει το συγκεκριμένο βραβείο. 

Οι δημοσιογράφοι «βλέπουν» Αντετοκούνμπο για MVP (pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνει τη δική του μάχη με τον Τζέιμς Χάρντεν για πολυπόθητο βραβείο του MVP. Οι δύο παίκτες έχουν τρομερά νούμερα στη φετινή σεζόν και αμφότεροι έχουν οδηγήσει την ομάδα τους στα πλέι-οφ του NBA.

Πριν λίγες μέρες οι παίκτες του NBA ψήφισαν ποιον θεωρούν τον πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν και η πλειοψηφία διάλεξε τον Τζέιμς Χάρντεν έναντι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πιο αναλυτικά μετά από ψηφοφορία 122 παικτών: Τζέιμς Χάρντεν 44.3%, Γιάννης Αντετοκούνμπο 38.9%, Πολ Τζορτζ 12,7%. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι: Τζοέλ Εμπίιντ (1,7%), Κάιρι Ίρβινγκ, Ντάμιαν Λίλαρντ και Καουάι Λέοναρντ (1%).

Οι δημοσιογράφοι του ΝΒΑ από τη μεριά τους ψήφισαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως M.V.P. Πιο συγκεκριμένα, σε ψηφοφορία μεταξύ 30 δημοσιογράφων κορυφαίων μέσων κατάφερε να συγκεντρώσει τις ψήφους των 25, ενώ το αντίπαλο δέος, Τζέιμς Χάρντεν, πήρε μόνο 5 ψήφους.

Δείτε την ψηφοφορία των δημοσιογράφων:

Δείτε την ψηφοφορία των παικτών του NBA: