Aποχαιρέτησε με «30άρα» ο Ουέιντ τους φίλους των Χιτ! (vids)

Σε κλίμα συγκίνησης το κατάμεστο American Airlines Arena τίμησε στο τελευταίο του εντός έδρας ματς τον σταρ των Μαϊάμι Χιτ!

Aποχαιρέτησε με «30άρα» ο Ουέιντ τους φίλους των Χιτ! (vids)

Την τελευταία του παράσταση μπροστά το κοινό του Μαϊάμι έδωσε ο Ντουέιν Ουέιντ. Ο "Flash" είχε το «αντίο» που του έπρεπε, οδηγώντας τους Χιτ σε νίκη με 122-99 επί των Σίξερς. O 37χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε το ματς με 30 πόντους (6/13 δίποντα, 4/10 τρίποντα, 6/6 βολές), 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Το Μαϊάμι μπορεί να αποκλείστηκε μαθηματικά από τα playoffs, αφού οι Πίστονς νίκησαν τους Γκρίζλις, αλλά ήταν μια βραδιά συγκίνησης, όπου ο άσος των Χιτ γνώρισε την αποθέωση στο κατάμεστο American Airlines Arena!

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά εμφανώς συγκινημένος: «Σήμαινε τα πάντα για εμένα αυτό. Το να μπορέσω να έρθω εδώ, να με αγκαλιάσετε, να βρω το σπίτι μου, να ωριμάσω. Ελπίζω να είστε περήφανοι για αυτό που με βοηθήσατε να γίνω. Η πόλη σημαίνει πολλά για εμένα και θα είναι για πάντα το σπίτι μου».

Ο Ουέιντ επιχείρησε να κλείσει την ομιλία του με τον πανηγυρισμό που τον έκανε γνωστό και ανέβηκε σε μια διαφημιστική πινακίδα. Η πρώτη προσπάθεια δεν ήταν... επιτυχημένη, αφού έπεσε για να σχολιάσει ότι: «αυτό ήταν τραγικό, ας δοκιμάσουμε πάλι».


Δείτε το αποχαιρετιστήριο βίντεο που ετοίμασαν οι Χιτ για τον Ουέιντ και τις εκδηλώσεις λατρεία προς το πρόσωπο του:

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον άσο του Μαϊάμι μίλησε και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάκα, με ένα ξεχωριστό αποχαιρετιστήριο μήνυμα!

Αυτή θα είναι μια βραδιά που ο Ντουέιν Ουέιντ θα θυμάται για καιρό...