Αντετοκούνμπο: «Το απολαμβάνω και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στα playoffs»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στους Νετς, μίλησε για το παιχνίδι και την επιστροφή του, ενώ παράλληλα σημείωσε πως το σημαντικότερο είναι η ομάδα να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό και στα play-offs.

Αντετοκούνμπο: «Το απολαμβάνω και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στα playoffs»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμα μία φορά ο κορυφαίος παίκτης των Μπακς, στην εύκολη νίκη επί των Νετς με 131-121. Ο Έλληνας άσος πέτυχε 28 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε για την απουσία του στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και για την φετινή πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο "Greek Freak":

«Η λέξη ξεκούραση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Αγαπώ να παίζω μπάσκετ και αν είμαι υγιής και μπορώ να αγωνιστώ, πάντα θέλω να αγωνίζομαι και να βοηθώ την ομάδα μου. Προσπάθησα να βρω ξανά ρυθμό μετά την απουσία μου στο προηγούμενο ματς. Οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά βοηθώντας με να μπω ξανά στο κλίμα. Κάθε φορά θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου και όταν κάποιες φορές χρειάζεται να μείνω εκτός, θα το κάνω»

Στη συνέχεια, ο άσος των «Ελαφιών» πρόσθεσε:

«Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι, αλλά κερδίσαμε και τώρα απέναντι στους Σίξερς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση. Περίμενα πως θα έχουμε καλή ομάδα φέτος, αλλά όχι και πως θα έχουμε το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ. Το απολαμβάνω και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στα playoffs»