Τίμπεργουλβς: Τέλος η σεζόν για Ντέρικ Ρόουζ!

Ο σταρ της Μινεσότα υπέστη κάταγμα στον αγκώνα και μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν. Τέλος και οι Κόβινγκτον και Τιγκ.

Τίμπεργουλβς: Τέλος η σεζόν για Ντέρικ Ρόουζ!

Ο Ντέρικ Ρόουζ πραγματοποίησε τη φετινή σεζόν με τους Τίμπεργουλβς ένα δυνατό comeback στο NBA, το οποίο όμως έφτασε στο τέλος του λόγω τραυματισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μινεσότα, ο έμπειρος γκαρντ έχει υποστεί κάταγμα στον δεξιό αγκώνα και θα ακολουθήσει θεραπεία. Ως εκ τούτου, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρόουζ είχε απουσιάσει από τους τελευταίους τέσσερις αγώνες των Τίμπεργουλβς, καθώς είχε πρηστεί ο αγκώνας του, και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που υπέδειξαν το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο άσος των Γουλβς είχε τη φετινή σεζόν 18 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ μέσο όρο σε 27.3 λεπτά συμμετοχής, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο του κορυφαίου 6ου παίκτη της χρονιάς.

Πέρα από τον Ροόυζ, εκτός για υπόλοιπο της σεζόν θα παραμείνουν οι Ρόμπερτ Κόβινγκτον (πρόβλημα στον αστράγαλο) και Τζεφ Τιγκ (ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι), όπως γνωστοποίησε η Μινεσότα.