Γκασόλ στους Μπακς - Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο

Ο Ισπανός συμφώνησε σε «buyout» με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. 

Γκασόλ στους Μπακς - Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο

Είναι στην πρώτη θέση του ΝΒΑ αλλά φροντίζουν να ενισχυθούν για να παραμείνουν σε αυτή. Ο λόγος για τους Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν μεταγραφική βόμβα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσιογράφος που ειδικεύεται σε θέματα ΝΒΑ, συμφώνησαν ήδη με τον Πάου Γκασόλ. Την είδηση αποκάλυψε ο Άντριαν Βοϊνιαρόφσκι, δημοσιογράφος που θεωρείται από τους πιο έγκυρους στον κόσμο σε θέματα NBA.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Βοϊνιαρόφσκι, ο Πάου Γκασόλ συμφώνησε σε «buyout» με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και πρόκειται να γίνει συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Πάου Γκασόλ Σάεθ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Μπαρτσελόνα, για να μεταπηδήσει στα 21 του στις ΗΠΑ και τους Μέμφις Γκρίζλις. Το 2008 μετεγγράφηκε στους Λος Άντζελες Λέικερς, με τους οποίους κατέκτησε δύο φορές τον τίτλο του NBA, και παρέμεινε εκεί μέχρι το 2014. Τότε πήγε στους Σικάγο Μπουλ και το 2016 στο Σαν Αντόνιο. Είναι διεθνής με την Εθνική Ισπανίας, με την οποία έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης, παγκόσμιος πρωταθλητής και αργυρός ολυμπιονίκης.
Φέτος, ο Ισπανός έχει 4,2 πόντους και 4,7 ριμπάουντ σε 12 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.