ΝΒΑ: Όλες οι μεταγραφικές κινήσεις στην ανατολική περιφέρεια

Διαβάστε μέσα σε ένα άρθρο όλα τα «κοψίματα-ραψίματα» που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της μεταγραφικής περιόδου στο NBA.

ΝΒΑ: Όλες οι μεταγραφικές κινήσεις στην ανατολική περιφέρεια

Με την trade deadline να έχει ολοκληρωθεί τα μεταγραφικά «σίριαλ» μπήκαν στο πάγο με τις ομάδες να μην μπορούν να ανταλλάξουν πάικτες, ντραφτ πικς ή ακόμη και δικαιώματα παικτών μέχρι τη 1η Ιουλίου όταν και η free agency θα επανέλθει σε ισχύ. Ωστόσο οι αλλαγές που σημειώθηκαν μπορεί να πει κανείς ότι αλλοίωσαν το χάρτη του NBA σε μεγάλο βαθμό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα «πάρε-δώσε» των ομάδων στην Ανατολή τις τελευταίες εβδομάδες.

Atlantic Division

Boston Celtics: Έδωσαν τον Τζαμπάρι Μπέρντ στους Ατλάντα Χοκς έναντι χρηματικού ποσού. Ο Μπερντ θα αφεθεί ελεύθερος από την Ατλάντα.

Brooklyn Nets: Απέκτησαν τον Γκρέγκ Μονρό και ένα πικ δεύτερου γύρου για το ντραφτ του 2021 από τους Τορόντο Ράπτορς έναντι χρηματικού ποσού. Ο Μονρό θα αφεθεί ελεύθερος.

New York Knicks: Προσέφεραν two-way συμβόλαιο στον Καντίμ Άλεν. Απέκτησαν τους Ντιάντρε Τζόρνταν, Ντένις Σμίθ Τζέι Αρ, Ουέσλι Μάτθιους και δύο μελλοντικά πικ δέυτερου γύρου για χάρη των Κρίσταπς Πορζίνγκις, Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζέι Αρ και Κόρτνεϊ Λι. Άφησαν ελεύθερους τους Ένες Κάντερ και Ουέσλι Μάτθιους

Philadelphia 76ers: Άφησαν ελεύθερο τον Κόρεϊ Μπρούερ. Απέκτησαν τους Τομπάιας Χάρις, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και Μάικ Σκοτ για χάρη των Ουίλσον Τσάντλερ, Μάικ Μουσκάλα, Λάντρι Σάμετ, ενός προστατευμένου πικ πρώτου γύρου για το 2020 (ανήκει στους Σίξερς), ένα πικ πρώτου γύρου για το 2021 (ανήκει στο Μαϊάμι), ένα πικ δεύτερου γύρου για το 2021 (ανήκει στους Πίστονς) και ένα πικ δεύτερου γύρου για το 2023 (ανήκει στους Πίστονς). Απέκτησαν τον Μαλάχι Ρίτσαρντσον, τα δικαιώματα του Εμίρ Πρέλζιτς και ένα πικ δεύτερου γύρου για το 2022 (ανήκει στο Τορόντο) από τους Ράπτορς για χάρη χρηματικού ποσού. Απέκτησαν τον Τζόναθον Σίμονς, ένα πικ δεύτερου γύρου για το ντραφτ του καλοκαιριού και ένα πικ πρώτου γύρου για το ντραφτ του 2020 (ανήκει στους Θάντερ) από τους Ορλάντο Μάτζικ για χάρη του Μαρκέλ Φούλτζ. Ο Μαλάχι Ρίτσαρντσον αφέθηκε ελεύθερος. Απέκτησαν τον Τζέιμς Ένις από τους Χιούστον Ρόκετς για χάρη χρηματικού ποσού.

Toronto Raptors: Απέκτησαν τον Μαρκ Γκασόλ από τους Μέμφις Γκρίζλις για χάρη των Σι Τζέι Μάιλς, Γιόνας Βαλαντσιούνας, Ντελόν Ράιτ και ένα πικ δεύτερου γύρου για το ντραφτ του 2024.

Central Division

Chicago Bulls: Απέκτησαν τους Μαρσόν Μπρουκς, Γουέιν Σέλντεν, ένα πικ δεύτερου γύρου για το φετινό ντραφτ (ανήκει στο Μέμφις) και ένα υπό προϋποθέσεις πικ (ανάλογα με τη θέση που θα καταλήξει η ομάδα που ανήκει: Μέμφις) δεύτερου γύρου για χάρη του Τζάστιν Χόλιντεϊ. Άφησαν ελεύθερο τον Κάμερον Πέιν. Απέκτησαν τα δικαιώματα του Τζον Ντίμπλερ, τον Καρμέλο Άντονι και χρήματα για χάρη των δικαιωμάτων του Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς. Ο Καρμέλο Άντονι αφέθηκε ελεύθερος. Απέκτησαν ένα υπό προϋποθέσεις πικ (ανάλογα με τη θέση που θα καταλήξει η ομάδα που ανήκει: Θάντερ) για χάρη του Τίμοθι Κάμπαροτ και χρηματικού ποσού. Απέκτησαν τον Ότο Πόρτερ από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς για χάρη των Τζαμπάρι Πάρκερ, Μπόμπι Πόρτις και ένα υπό προϋποθέσεις πικ (ανάλογα με τη θέση που θα καταλήξει η ομάδα που ανήκει: Σικάγο) για το ντραφτ του 2023.

Cleveland Cavaliers: Απέκτησαν τους Ουέιντ Μπάλντουιν, Νικ Στάουσκας, ένα πικ δεύτερου γύρου για το ντράφτ του 2021 και ένα πικ δεύτερου γύρου για το ντραφτ του 2023 από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς για χάρη του Ρόντνεϊ Χουντ. Απέκτησαν τον Ιμάν Σάμπερτ και ένα πικ δεύτερου γύρου για το ντραφτ του 2023 από τους Σκαραμέντο Κινγκς για χάρη του Άλεκ Μπερκς και ενός πικ δεύτερου γύρου για το ντραφτ του 2020. Απέκτησαν τους Μαρκίζ Κρις, Μπράντον Νάιτ, ένα υπό προϋποθέσεις πικ πρώτου γύρου για το ντραφτ του 2019 και ένα πικ δεύτερου γύρου για το ντράφτ του 2022 από τους Χιούστον Ρόκετς για χάρη των Ουέιντ Μπάλντουιν, Νικ Στάουσκας, ένα πικ δεύτερου γύρου για το ντράφτ του 2021 και ένα πικ δεύτερου γύρου για το ντραφτ του 2023.

Detroit Pistons: Απέκτησαν τον Σβι Μιχάλιουκ από τους Λος Άντζελες Λέικερς για χάρη του Ρέτζι Μπούλοκ. Απέκτησαν τους Θον Μέικερ, Τζέισον Σμιθ, ένα υπό προϋποθέσεις πικ δεύτερου γύρου για το φετινό ντραφτ (ανήκει στο Ντένβερ), δύο πικ δεύτερου γύρου για το ντραφτ του 2020 και ένα πικ δεύτερου γύρου για το ντραφτ του 2021 από τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς για χάρη του Στάνλει Τζόνσον. Υπέγραψαν με συμβόλαιο τον free agent Ουέιν Έλινγκτον.

Indiana Pacers: Απέκτησαν τους Ουέιντ Μπάλντουιν, Νικ Στάουσκας, τα δικαιώματα του Μάρτι Λένεν και ένα πικ δεύτερου γύρου για το ντραφτ του 2021 από τους Χιούστον Ρόκετς για χάρη χρηματικού ποσού. Οι Ουέιντ Μπάλντουιν και Νικ Στάουσκας αφέθηκαν ελεύθεροι.

Milwaukee Bucks: Μέσω τριπλής ανταλλαγής απέκτησαν τον Νίκολα Μίροτιτς από τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς ενώ έδωσαν στους Ντιτρόιτ Πίστονς τον Θον Μέικερ και οι Πέλικανς απέκτησαν από τους Πίστονς τον Στάνλει Τζόνσον.

Southeast Division

Atlanta Hawks: Απέκτησαν τον Σέλβιν Μακ από τους Μέμφις Γκρίζλις για χάρη του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Απέκτησαν τον Τζαμπάρι Μπερντ και χρηματικό ποσό από τους Μπόστον Σέλτικς για χάρη ενός υπό προϋποθέσεις πικ δεύτερου γύρου για το ντραφτ του 2020. Οι Σέλβιν Μακ και Τζαμπάρι Μπερντ έγιναν free agents.

Charlotte Hornets: Μεταφορά παικτών από τη G-League στην πρώτη ομάδα και αντίστροφα, δεν έκαναν κάποια ουσιώδη κίνηση.

Miami Heat: Απέκτησαν τον Ράιαν Άντερσον από τους Φοίνιξ Σανς για χάρη των Ουέιν Έλινγκτον, Τάιλερ Τζόνσον και χρηματικού ποσού.

Orlando Magic: Απέκτησαν τον Μαρκέλ Φούλτζ από τους Φιλαδέλφια Σίξερς για χάρη του Τζόναθον Σίμονς, ένα πικ δεύτερου γύρου για το φετινό ντραφτ (σε αρκετά καλή θέση) και ένα υπό προϋποθέσεις πικ πρώτου γύρου για το ντραφτ του 2021.

Washington Wizards: Απέκτησαν τον Ουέσλι Τζόνσον από τους Νιού Όρλεανς Πέλικανς για χάρη του Μαρκίφ Μόρις, ενός πικ δεύτερου γύρου για το ντραφτ του 2023 και χρηματικού ποσού.