O Μπλατ τον είπε άσχετο για τον Ντόντσιτς και αυτός απάντησε (pics)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σχολίασε την άποψη γνωστού δημοσιογράφου για τον Σλοβένο άσο των Μάβερικς και εκείνος πέρασε στην αντεπίθεση

O Μπλατ τον είπε άσχετο για τον Ντόντσιτς και αυτός απάντησε (pics)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε σε συνέδριο του Ισραήλ και έκανε ειδική μνεία στον Λούκα Ντόντσιτς, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει την άποψη του γνωστού δημοσιογράφου Στέφεν Έι Σμιθ:


«Ο Λούκα θα πάρει το βραβείο του κορυφαίου ρούκι της χρονιάς. Το έλεγα σε όλους πως αυτός ήταν ο κορυφαίος της περσινής φουρνιάς. Ο Στέφεν Έι Σμιθ δεν έχει ιδέα από μπάσκετ, έλεγε πως το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη θα πάει στα χέρια του Ντιάντρε Έιτον. Ο Ντόντσιτς είναι όμως ξεκάθαρα ο κορυφαίος του περσινού Draft», ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού με τον Αμερικανό δημοσιογράφο να μην αφήνει τη δήλωσή του αναπάντητη.

Ο Στέφεν Έι Σμιθ συγκεκριμένα έγραψε για τον Μπλατ στον λογαριασμό του στο twitter:

«Λοιπόν, συγχαρητήρια κόουτς Μπλατ. Αλήθεια βγήκες μπροστά με αυτό που είπες. Είμαι "ανίδεος" επειδή πίστεψα πως οι Σανς έπρεπε να πάρουν ένα ταλέντο ύψους 2,16 μέτρων από έναν 19χρονο που δεν είχα δει ποτέ; Εντάξει! Θα το δεχτώ. Αλλά με μία ερώτηση. Είσαι έτοιμος να πεις ανίδεους και τους φίλους σου στους Κινγκς που επέλεξαν τον Μπάγκλει αντί του Ντόντσιτς στο νο.2; Χάρηκα που άκουσα για εσάς, κύριε!».

Ο Στέφεν Σμιθ είναι αθλητικός δημοσιογράφος που εργάζεται στο ESPN, ενώ σχολιάζει και αναλύει και στο SportCenter. Είναι γνωστός για το έντονο ύφος του και τις ενίοτε επιθετικές του απόψεις, όπως και για διάφορες κόντρες που έχει ανοίξει κατά καιρούς με προσωπικότητες του NBA.