Οι προβλέψεις του Ντέιβιντ Μπλατ που θα συζητηθούν...

Ο Ντέιβιντ Μπλατ προχώρησε σε προβλέψεις που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ισραήλ.

Οι προβλέψεις του Ντέιβιντ Μπλατ που θα συζητηθούν...

Ο Ντέιβιντ Μπλάτ προβλέπει, κατ' αρχήν, μια σπουδαία χρονιά για τον Λούκας Ντόνσιτς. Είπε ότι ο Ντόντσιτς θα αναδειχτεί «Ρούκι της χρονιάς 2019». «Είχα πει σε όλους ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης στο ντραφτ", δήλωσε στα Calcalist's Forecast 2019 στο Τελ Αβίβ.

Ο Μπλατ αναφέρθηκε σε πολλά και διάφορα κι έκανε ενδιαφέρουσες προβλέψεις για το 2019 και το μέλλον του μπάσκετ. Είπε ότι δεν πιστεύει ότι οι πρωταθλητές του 2017 και του 2018 Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα πάρουν το πρωτάθλημα πάλι 2019.

Ερωτηθείς για το μέλλον του μπάσκετ, δήλωσε ότι προβλέπει πως τα γήπεδα μπάσκετ θα γίνουν μεγαλύτερα και τα καλάθια υψηλότερα, προσθέτοντας ότι ελπίζει να δει τις γυναίκες να παίζουν μαζί με τους άνδρες!

Αναφερόμενος στην απόλυσή του από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς είπε: «Δεν είναι ότι δεν ήμουν πετυχημένος στη δουλειά μου. Απλά δεν πέτυχα να διατηρήσω τη δουλειά μου».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Μπλατ είπε, πως έμαθε ότι υπάρχουν τρεις σημαντικές διαφορές μεταξύ του να είναι επαγγελματίας παίκτης και επαγγελματίας προπονητής. «Ως προπονητής, κοιμάσαι πολύ λιγότερο, ανησυχείς πολύ περισσότερο, και αμέσως μόλις αναλάβεις, όλοι οι άλλοι νομίζουν ότι ξέρουν περισσότερα από σένα».