Λεμπρόν: «Ποιος βλάκας είπε τον Χαλιμπέρτον υπερτιμημένο;»
Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποθέωσε τον αστέρα των Ιντιάνα Πέισερς, Ταϊρίς Χαλιμπέρτον.

Με τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον να κάνει αγώνα καριέρας, οι Ιντιάνα Πέισερς κέρδισαν με 114-105 τους Καβαλίερς μέσα στο Κλίβελαντ και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής.
Ο αστέρας της Ιντιάνα φαίνεται πως το πήρε... προσωπικά, μετά την έρευνα τον Athletic ανάμεσα στους παίκτες της Λίγκας, όπου τον χαρακτήρισαν τον υπερτιμημένο παίκτη.
Ολυμπιακός: 15 σερί νίκες με ΟΦΗ σε 6 χρόνια
Μάλιστα, ο Λεμπρόν Τζέιμς, σκεπτόμενος και την έρευνα, αποθέωσε τον Χαλιμπέρτον στο Χ.
Συγκεκριμένα έγραψε:
Ο Χαλι (σ.σ Χαλιμπέρτον) τα σπάει!!!! Πού είναι αυτοί οι βλάκες που είπαν ότι είναι υπερτιμημένος; Το έχουν βουλώσει. Αυτό το παιδί είναι ΚΑΛΟ και, ακόμα περισσότερο, κάποιος που όλοι θα λάτρευαν να παίζουν μαζί του!
Για την ιστορία, στα φετινά playoffs ο Χαλιμπάρτον έχει 17.5 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 9.3 ασίστ μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής, αλλά και δύο νικητήρια καλάθια, κόντρα στους Μπακς στο Game 5 του πρώτου γύρου και κόντρα στους Καβαλίερς στο Game 2 του δεύτερου γύρου.