Σίφουνες στο Λος Άντζελες οι Ράπτορς, σούπερ Χάρντεν με Μπλέιζερς (vids)

Εύκολες νίκες για Ράπτορς και Σπερς, μεγάλη εμφάνιση από τον «μούσια» και νίκη για τους Ρόκετς στο Χιούστον. Αναλυτικά οι αγώνες της ημέρας.

Σίφουνες στο Λος Άντζελες οι Ράπτορς, σούπερ Χάρντεν με Μπλέιζερς (vids)

Εύκολο βράδυ είχαν οι Ράπτορς στο Λος Άντζελες, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν χωρίς τον Καουάι Λέοναρντ. Οι πολύ δυνατοί φέτος Καναδοί πέρασαν σαν σίφουνες με 99-123 κόντρα στους Κλίπερς. Ο Σερζ Ιμπάκα ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 25 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησαν οι Κάιλ Λάουρι (21 π., 7 ασ.) και Γιόνας Βαλαντσιούνας (16 π., 5 ρ.). Από τους γηπεδούχους διασώθηκαν οι Μπόμπαν Μαριάνοβιτς με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ και Ταϊρόν Ουάλας με 15 πόντους.

Νίκη-ορόσημο για τους Σπερς και κυρίως για τον Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος έφτασε τις 1.211 νίκες στο NBA, προσπερνώντας στην σχετική κατάταξη τον Πατ Ράιλι. Το Σαν Αντόνιο επικράτησε εύκολα κόντρα στους Σανς με 111-86 με οδηγό τον Φορμπς (24 π., 11 ρ.). Από την ομάδα του Φίνιξ που βουλιάζει βαθμολογικά (4-24) ξεχώρισε ο Γουόρεν με 23 π.

Με σούπερ Χάρντεν οι Ρόκετς πήραν μια σημαντική εντός έδρας νίκη κόντρα στους Μπλέιζερς. Ο «μούσιας» ήταν «ζεστός» από τη γραμμή του τριπόντου (4/9), ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 29 πόντους. Για το Πόρτλαντ οι 34 πόντοι του Λίλαρντ δεν στάθηκαν αρκετοί για να αποσοβήσουν την ήττα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

Χιούστον Ρόκετς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 111-104
Σαν Αντόνιο Σπερς - Φίνιξ Σανς 111-86
Λος Άντζελες Κλίπερς - Τορόντο Ράπτορς 99-123