Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλω να σκέφτομαι το βραβείο του MVP»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως δεν θέλει να σκέφτεται το βραβείο του MVP, ενώ εξήγησε και τον λόγο που φέτος πραγματοποιεί αρκετά καρφώματα.

Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλω να σκέφτομαι το βραβείο του MVP»

Για τη φετινή σεζόν: «Είναι σίγουρα διαφορετική αυτή η χρονιά. Παίζουμε καλύτερα. Η επίθεση κι η άμυνα μας έχουν αλλάξει. Συνολικά, όλοι απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν. Ο προπονητής μας. Το πλάνο μας έχει αλλάξει, ειδικά στην επίθεση. Η μπάλα κυκλοφορεί πολύ, όλοι έχουν την ευκαιρία να είναι με την μπάλα στα χέρια. Έχουμε καλό κλίμα, όλοι το διασκεδάζουν».

Για το γεγονός πως φέτος πραγματοποιεί αρκετά καρφώματα: «Έτσι είναι η επίθεσή μας, αλλά κι επειδή οι συμπαίκτες μου σουτάρουν πολλά τρίποντα. Μού δίνουν χώρο, γι' αυτό κάνω πολλά καρφώματα»

Για το γεγονός πως αν και μη Αμερικανός παίκτης, διεκδικεί στα ίσα το βραβείο για τον MVP της σεζόν: «Είναι κάτι μεγάλο για εμένα, την οικογένειά μου και κάθε διεθνή παίκτη, γιατί τους κάνει να πιστεύουν περισσότερο στον εαυτό τους. Προσπαθώ να ηγηθώ, για να έχουν έναν δρόμο να ακολουθήσουν, όπως έκανα κι εγώ με τους Νοβίτσκι-Τζινόμπιλι. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι το βραβείο του MVP, αλλά τρόπους να γίνομαι καλύτερος».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ