Αποθέωση του Γ. Αντετοκούνμπο από τον τζένεραλ μάνατζερ των Μπακς

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε στο ΕSPN για την τεράστια βελτίωση που έχει παρουσιάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αποθέωση του Γ. Αντετοκούνμπο από τον τζένεραλ μάνατζερ των Μπακς

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο General Manager των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» αποτελεί τον ηγέτη των «Ελαφιών» που έχουν ξεκινήσει ονειρικά την φετινή χρονιά με αποκορύφωμα την νίκη κόντρα στους Ουόριορς.

Με αφορμή την νίκη επί των πρωταθλητών ο Τζον Χορστ σχολίασε: «Για μας ως ομάδα που προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι και να βρούμε τρόπο να είμαστε ανταγωνιστικοί, είναι σημαντικό να βάζουμε στόχους στην διαδρομή και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να νικάμε. Παιχνίδια σαν αυτά με τους Γουόριορς είναι διασκεδαστικά».

Για την εμφάνιση του Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Ο Μπλέντσο ήταν φανταστικός (σ.σ. στη νίκη επί των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς). Του δώσαμε χώρο και είναι δύσκολο να τον μαρκάρει κανείς στο ένας με έναν. Οπότε πιστεύω ότι ναι ξεκινάμε από τον Γιάννη, αλλά έχουμε σπουδαίους παίκτες να τον πλαισιώσουν και σουτέρς που έχουμε βάλει δίπλα του. Τι να βλέπω τον Γιάννη να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, βήμα βήμα είναι σπουδαίο. Η ηθική του στην δουλειά είναι ασύγκριτη. Το IQ του στο παιχνίδι το ίδιο».

Για την πρόοδο του «Greek Freak»: «Κάθε χρόνο φέρνει και κάτι διαφορετικό. Σε κάποιο σημείο είτε φέτος, είτε του χρόνου θα δείτε και το τρίποντο του. Θεωρώ ότι η υπόλοιπη λίγκα το φοβάται αυτό».