Nτουράντ όταν χτύπησε στον αχίλλειο: «Σκέφτηκα… ω! Θεέ μου. Αυτό ήταν. Τέλειωσα»

O Κέβιν Ντουράντ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη μιλώντας για τη ζωή του, το μπάσκετ, την Εθνική των ΗΠΑ και τον σοβαρό του τραυματισμό το 2019.

Nτουράντ όταν χτύπησε στον αχίλλειο: «Σκέφτηκα… ω! Θεέ μου. Αυτό ήταν. Τέλειωσα»

Ο Κέβιν Ντουράντ παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στο Bleacher Report και εμείς ξεχωρίσαμε μερικά σημεία, αρχίζοντας από την κρίσιμη καμπή στην καριέρα του, όταν “σκίστηκε” ο αχίλλειος τένοντας του στον πέμπτο τελικό των Ουόριορς με τους Ράπτορς το 2019: «Σκεφτόμουν μέσα στο παιχνίδι ότι δεν θα γυρίσω στην Bay ξανά. Τότε άκουσα έναν ήχο. Σκέφτηκα ω! θεέ μου.
Όλη η καριέρα μου πέρασε μπροστά από τα μάτια μου.
Οτιδήποτε είχα κάνει, ό,τι είχα σκεφτεί. Όλες οι αγαπημένες μου στιγμές, αλλά και οι κακές. Αν με δεις, κοίταζα προς το κοινό, μέχρι κάποιος να έρθει να με βοηθήσει να σηκωθώ. Και σκέφτηκα: αυτό ήταν, τέλειωσα! Είναι κάτι που νιώθεις, το συναίσθημα που δεν ξέρεις τι θα συμβεί».

Για τις στιγμές που δείχνει μουρτζούφλης και αντικοινωνικός ή ότι πολλοί λένε ότι δεν είναι ηγέτης, είπε: «Δεν έχω την προσωπικότητα που ταιριάζει στην τηλεόραση. Πολλές από τις ιστορίες μου δεν συζητιούνται στα Media. Πρέπει να “πουλάς” ότι κάνεις κι εγώ δεν το έχω πουλήσει αρκετά. Δεν νιώθω να θέλω να λένε πως δεν είμαι ηγέτης, αλλά ούτε και το αντίθετο. Δεν βλέπουν τι συμβαίνει πίσω από τις “κουρτίνες”, τι συζητάω και ποιες είναι οι προθέσεις μου ή οι σχέσεις που χτίζω. Δεν νομίζω πάντως πως είναι απαραίτητο να λένε οι άλλοι πόσο καλός ηγέτης είμαι.

Υπάρχουν στιγμές που δεν είμαι χαρούμενος. Είναι η ανθρώπινη φύση. Όταν δεν παίζουμε καλά και χάνουμε, τότε ναι, για μερικές ώρες δεν νιώθω χαρούμενος. Πρέπει να το αποδεχτείς αυτό. Μιλάμε για φυσιολογικές, ανθρώπινες αντιδράσεις.

Φυσικά η ζωή μου είναι καλή και δεν μπορώ να γκρινιάζω για οτιδήποτε, αλλά τη στιγμή που κάτι στραβό συμβαίνει δεν θα υποκριθώ ότι δεν έχω αναστατωθεί επειδή ζω μία σπουδαία ζωή. Πολλές φορές αυτό το συναίσθημα σε κάνει να καταλάβεις ποιο είναι το πρόβλημα. Αυτό με βοηθάω να λύσω ένα πρόβλημα, το καταλαβαίνεις; Προφανώς αυτό δεν σημαίνει πως η ζωή μου είναι μίζερη συνολικά».