Ντοκ Ρίβερς: «Ξέρετε γιατί ήρθα στους Μπακς»

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχτεί την πρόταση των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε κατά την παρουσίασή του ο Ντοκ Ρίβερς.

Ντοκ Ρίβερς: «Ξέρετε γιατί ήρθα στους Μπακς»

Ο Ντοκ Ρίβερς παρουσιάστηκε και επίσημα από τους Μιλγουόκι Μπακς με τον ίδιο να δηλώνει κατά την παρουσίασή του ότι η ομάδα πρέπει να βρει την ταυτότητά της.

Παράλληλα μίλησε για του λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχτεί την πρόταση μιλώντας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντάμιεν Λίλαρντ υποστηρίζοντας ότι είναι ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Δεν έχω αναλάβει ξανά ομάδα στη μέση της σεζόν. Δεν το εύχομαι σε κανέναν. Θα είναι μία πρόκληση», είπε αρχικά.

Ενώ συνέχεια λέγοντας: «Πρέπει να βρούμε την ταυτότητά μας, αν θέλουμε να έχουμε το Φοβού τα Ελάφια, τότε τα Ελάφια πρέπει να είναι τρομακτικά. Έχετε δίκιο για την άμυνα,. Το είδα από την εξέδρα χθες (στο ματς με τους Καβαλίερς) και είδα διάφορα πράγματα. Πρέπει να βρεθούμε στον ίδιο ρυθμό. Η γλώσσα μας και η επικοινωνία στο αμυντικό κομμάτι, πρέπει να το κάνουμε σωστά».

Για τους λόγους που επέλεξε τους Μπακς και αν νιώθει ότι έχει κάτι να αποδείξει: «Ξέρετε την απάντηση, ο Γιάννης, ο Ντέιμ... Οι Μπακς είναι μία από τις ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Είναι... ενήλικες. Δεν έχω κάτι να αποδείξω, μόνο τη θέλησή μου να κερδίζω. Λατρεύω να κερδίζω».