Κλαίει το Σικάγο με τον Τόμπσον...

Σεληνιασμένος ήταν ο Κλέι Τόμπσον στη μεγαλειώδη νίκη των Ουόριορς επί των Μπουλς με 149-124.

Κλαίει το Σικάγο με τον Τόμπσον...

Οι Ουόριορς ήταν επιβλητικοί μέσα στο Σικάγο με τον Τόμπσον να πετυχαίνει 14 τρίποντα! και να χαρίζει μια ακόμα τεράστια νίκη στην ομάδα του, σπάζοντας το ρεκόρ του Κάρεϊ που έχει σημειώσει 13 τρίποντα σε ένα παιχνίδι.

Το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε με τους Ουόριορς να προηγούνται με 92-50, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη στο NBA μετά τους τους 107 πόντους που είχαν σημειώσει οι Σανς επί των Νάγκετς το 1990.

Κερδίζουν και χωρίς τον Γιάννη οι Μπακς

Νέα νίκη για τους Μπακς του Νατετοκούνμπο που επιβλήθηκαν των Ράπτορς με 124-109 χωρίς τον Έλληνα σταρ που είχε υποστεί διάσισειση στο προηγούμενο ματς της ομάδας του κόντρα στο Ορλάντο. Οι Μπακς είναι η μοναδική ομάδα στο NBA που δεν έχει ήττα ακόμα, με ρεκόρ 7-0. Πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια» ο Μίντλετον με 31 πόντους.

Νέα ήττα για τους Λέικερς του Τζέιμς

Οι Λος Άντζελες Λέικερς δερν κατάφεραν να κάμψουν την αντ΄'ισταση των Τίμπεργουλβς στη Μινεάπολις, αφού ηττήθηκαν με 120-124. Οι 32 πόντοι του Μπάτλερ έκαναν τη διαφορά για τους νικητές.

Νίκη των Σπερς επί των Μάβερικς

Μπορεί ο Λούκα Ντόντσιτς να έκανε προσωπικό ρεκόρ στο ΝΒΑ, όμως η ομάδα του ηττήθηκε στην παράταση από τους Σπερς με 108 - 113. Ο ΝτεΡόζαν με τους 34 πόντους του ήταν το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα.