«Ο Βεζένκοφ έστειλε μήνυμα στον προπονητή των Κινγκς - Άφαντοι οι βασικοί»

Πώς σχολίασε ΜΜΕ του Σακραμέντο την μεγάλη εμφάνιση του Σάσα Βεζένκοφ κόντρα στους Πέλικανς.

«Ο Βεζένκοφ έστειλε μήνυμα στον προπονητή των Κινγκς - Άφαντοι οι βασικοί»

Η ιστοσελίδα "Aroyalpain" που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ των Κινγκς και η Έλεν Μπλουμ σχολίασε την απόδοση των αναπληρωματικών παικτών, επομένως και του Σάσα Βεζένκοφ, στην βαριά εντός έδρας ήττα των «βασιλιάδων» από τους Πέλικανς (100-133).

«Υπήρχαν μερικές θετικές στιγμές σε αυτή την ήττα. Ο Κέβιν Χουέρτερ με τους 17 πόντους, ερχόμενος από τον πάγκο ήταν μια από αυτές. Όταν το παιχνίδι χάθηκε οριστικά από τα χέρια των Κινγκς, παίκτες που συνήθως δεν έχουν χρόνο συμμετοχής κλήθηκαν να αγωνιστούν.

Ο Κίον Έλις έπαιξε τόσο καλά όσο χρειαζόταν για να ξεπεράσει τον Ντέιβιον Μίτσελ στο ροτέισον. Ο Κέσλερ Έντουαρντς πάλεψε σε άμυνα και επίθεση, ενώ και ο Κόλμπι Τζόουνς βρήκε κάποια λεπτά. Όλο το γκρουπ (σ.σ. των αναπληρωματικών), συμπεριλαμβανομένων των Άλεξ Λεν και Σάσα Βεζένκοφ, έστειλε μηνύματα στον Μάικ Μπράουν, την ώρα που οι βασικοί του παίκτες είχαν εξαφανιστεί».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για 21 λεπτά (τον πρώτο του διψήφιο χρόνο εδώ και καιρό), μετρώντας 11 πόντους και 2 ριμπάουντ.