Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Σακραμέντο Κινγκς 111-124: Με μπροστάρη Φοξ - Δεν έπαιξε ο Βεζένκοφ (vid)

Χάρη στους 36 πόντους του Ντιάρον Φοξ οι Κινγκς έγιναν η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει διπλό φέτος σε βάρος των Τίμπεργουλβς. Δεν έπαιξε ο Σάσα Βεζένκοφ, όπως και ο Φίλιπ Πετρούσεφ που αναμένεται να αποδεσμευθεί άμεσα από το Σακραμέντο.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Σακραμέντο Κινγκς 111-124: Με μπροστάρη Φοξ - Δεν έπαιξε ο Βεζένκοφ (vid)

Με μπροστάρη τον Ντιάρον Φοξ οι Σακραμέντο Κινγκς έγιναν η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει διπλό φέτος σε βάρος των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, επικρατώντας με σκορ 124-111.

Ο Φοξ ήταν πρώτος σκόρερ για τους «βασιλιάδες» με 36 πόντους αλλά και 12 ασίστ, ενώ στον αντίποδα δεν έφτανε η προσπάθεια των Άντονι Έντουαρντς (35π. αλλά με 8/21 σουτ και 2/9 τρίποντα) και Καρλ-Άντονι Τάουνς (27π., 11ρ.).

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και ο Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος άλλωστε δεν υπολογίζεται από τον Μάικ Μπράουν, έχοντας συμμετάσχει σε μόλις δύο ματς φέτος.

Μάλιστα, ο Σέρβος αναμένεται να αποδεσμευθεί άμεσα από το δυναμικό των Σακραμέντο Κινγκς, όπως αποκάλυψε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για τη μεταγραφή του 23χρονου ψηλού στον Ολυμπιακό.