Βοϊναρόφσκι: «Οι Κινγκς αποδεσμεύουν τον Πετρούσεφ, ο οποίος υπογράφει στο εξωτερικό»

Ο «γκούρου» ρεπόρτερ του ΝΒΑ, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ενημέρωσε για την πρόθεση των Σακραμέντο Κινγκς να αποδεσμεύσουν άμεσα τον Φίλιπ Πετρούσεφ. Ανοίγει ο δρόμος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

Βοϊναρόφσκι: «Οι Κινγκς αποδεσμεύουν τον Πετρούσεφ, ο οποίος υπογράφει στο εξωτερικό»

Την πρόθεση των Σακραμέντο Κινγκς να αποδεσμεύσουν άμεσα τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ, αποκάλυψε ο πασίγνωστος ρεπόρτερ Έιντριαν Βοϊναρόφσκι.

Ο «γκούρου» σε θέματα ΝΒΑ με ποστ στο X (πρώην Twitter) πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ θα υπογράψει σε ομάδα του εξωτερικού, με τις πληροφορίες να θέλουν τον 23χρονο άσο να επιστρέφει στην Ευρώπη.

Αυτή η εξέλιξη φυσικά ανοίγει τον δρόμο για τη μεταγραφή του Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό, καθώς η ελληνική ομάδα είναι γνωστό πως έχει ενδιαφερθεί έντονα για την περίπτωση του Σέρβου διεθνούς.

Υπάρχει, ωστόσο, μια λεπτομέρεια ώστε ο Ολυμπιακός να είναι σε θέση να κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Πετρούσεφ: Να περάσουν 48 ώρες από τη στιγμή της αποδέσμευσής του, διάστημα στο οποίο μπορεί να τον εντάξει στο ρόστερ της οποιαδήποτε άλλη ομάδα του ΝΒΑ, με το ίδιο συμβόλαιο που είχε στο Σακραμέντο.

Μια τέτοια εξέλιξη, πάντως, φαντάζει απίθανη. Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός -αλλά και οποιοσδήποτε άλλος πιθανός ενδιαφερόμενος από... Ευρώπη μεριά- θα πρέπει να περιμένει για λίγο ακόμη...