Ινγκραμ: «"Κρέμασα" τους συμπαίκτες μου»

Μετανιωμένος παρουσιάστηκε ο άσος των Λέικερς για όσα έλαβαν χώρα στο Λος Άντζελες στο ματς με τους Ρόκετς. 

Ινγκραμ: «"Κρέμασα" τους συμπαίκτες μου»

Ο Μπράντον Ίνγκραμ αναγνώρισε το λάθος του, μετά την ανακοίνωση των ποινών για τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου στον αγώνα μεταξύ των Λέικερς και των Χιούστον Ρόκετς στο Λος Άντζελες. Τρεις παίκτες αποβλήθηκαν 4:13 πριν από το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα, μετά από το επεισόδιο, που ξεκίνησε με το σκληρό φάουλ του Ίνγκραμ στον Τζέιμς Χάρντεν.

Οι Κρις Πολ και Ραζόν Ρόντο, αντάλλαξαν γροθιές, με συνέπεια να αποβληθούν και οι τρεις παίκτες από το παιχνίδι στο Staples Center. Η πιο βαριά τιμωρία επιβλήθηκε στον Ίνγκραμ με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών, ενώ στους δύο πρωταγωνιστές, Ρόντο και Πολ εποβλήθηκαν τρεις και δύο αγωνιστικές αντίστοιχα.

«Χαίρομαι που είναι μόλις τέσσερα παιχνίδια η ποινή, καθώς φοβόμουν πως θα ήταν πιο αυστηρή η τιμωρία. Ξέρω πως πρέπει να ελέγχω καλύτερα τα συναισθήματά μου. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, εγώ το προκάλεσα. "Κρέμασα" τους συμπαίκτες μου, αλλά την ίδια ώρα βγήκα μπροστά γι' αυτούς. Όπως και να έχει αυτά τα περιστατικά δεν πρέπει να συμβαίνουν στο παρκέ και μετανιώνω για τα όσα έγιναν».