«Βασιλιάδες» στην Οκλαχόμα

Οι Κινγκς κέρδισαν τους Θάντερ στο ντεμπούτο του Ουέστμπρουκ την ώρα που οι Ρόκετς γνώριζαν την ήττα στην έδρα των Κλίπερς

«Βασιλιάδες» στην Οκλαχόμα

Σπουδαία νίκη με 115 - 112 πήραν στο Λος Άντζελες οι Κλίπερς επί των Χιούστον Ρόκτες. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν χωρίς τον κρις Πολ ο οποίος έχει τιμωρηθεί από το NBA με δύο αγωνιστικές για τον καυγά που είχε με τον Ρόντο των Λέικερς μια μέρα πριν και δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από την έδρα των Κλίπερς, όπως έκαναν στην έδρα των Λέικερς.

Ο Χάρντεν σημείωσε 31 πόντους όμως δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, την ώρα που για τους γηπεδούχους οι Χάρις (23 π.) και Γκαλινάρι (17 π.) συνέβαλαν τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας τους.

Έχασαν οι Θάντερ στο ντεμπούτο του Ουέστμπρουκ

Με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος έπειτα από την εγχείριση στην οποία είχε υποβληθεί στο γόνατο, οι Οκλαχόμα Θάντερς δεν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο γώνα κόντρα στους Κινγκς.

Οι «βασιλιάδες» με ηγέτη τους τον Σάμπερτ που σημείωσε 26 πόντους πήραν μια σπουδαία νίκη με 131-120 και έσπασαν γοα φέτος το ρόδι αφού μετρούσαν δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.