Πόποβιτς για Γουεμπανιάμα: «Δε σταματάει να προσπαθεί - Μαθαίνει γρήγορα»

Για την προσαρμογή του Βίκτορ Γουεμπανιάμα στο NBA μίλησε ο Γκρεγκ Πόποβιτς μετά τη νίκη των Σπερς επί των Σανς με 114-115.

Πόποβιτς για Γουεμπανιάμα: «Δε σταματάει να προσπαθεί - Μαθαίνει γρήγορα»

Οι Σπερς επικράτησαν με 114-115 επί των Σανς με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να στέκεται στις δηλώσεις του μετά το ματς στο επίπεδο προσαρμογής του Βίκτορ Γουεμπανιάμα στο NBA.

O τεχνικός της ομάδας του Σαν Αντόνιο ανέφερε ότι ο Γάλλος σταρ μαθαίνει ακόμα τα όρια του στο παιχνίδια, τονίζοντας ότι μαθαίνει γρήγορα, ενώ παράλληλα δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μαθαίνει το παιχνίδι, μαθαίνει τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει σε αυτό το πρωτάθλημα, τι πρέπει να βελτιώσει. Δεν σταματάει όμως να προσπαθεί. Και μαθαίνει γρήγορα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο. Πρέπει λοιπόν να νιώθει άνετα από την αρχή του αγώνα.

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για τους παίκτες μου. Όπως λέμε πάντα, δεν τα παράτησαν ποτέ. Συνέχισαν να παίζουν ανεξάρτητα. Έχουμε κάνει εκατομμύρια λάθη. Αλλά είναι ένα παιχνίδι λαθών και αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Συνεχίσαμε όμως να παίζουμε. Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα για αυτήν την ομάδα. Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτούς».