Γουίντχορστ: «Εκτός Μπακς του επόμενο συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο» (vid)

Την εκτίμηση ότι θα συνεχίσει εκτός Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε ο αναλυτής του NBA, Μπράιαν Γουίντχορστ.

Γουίντχορστ: «Εκτός Μπακς του επόμενο συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο» (vid)

Πληθαίνουν οι φωνές στην άλλη άκρη του Ατλαντικού που θεωρούν αβέβαιο το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς.

Τελευταίος ο Μπράιαν Γουίντχορστ, που επεσήμανε πως το επόμενο συμβόλαιο του Greek Freak πολύ πιθανό να είναι σε άλλη ομάδα του NBA.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο από τα «ελάφια» μέχρι τουλάχιστον το 2025, ενώ διαθέτει οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2026.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

«Αν έπρεπε να προβλέψω θα έλεγα ότι το επόμενο συμβόλαιο του Γιάννη θα είναι μακριά από το Μιλγουόκι. Η λίγκα δεν είναι σχεδιασμένη, έτσι ώστε μία ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε αυτό το επίπεδο για μεγάλο διάστημα. Ακόμη και στην παρουσία του Κόμπι Μπράιαντ στους Λος Άντζελες Λέικερς για 20 χρόνια, πολλές φορές είχε εκνευριστεί και είχε ζητήσει ανταλλαγή. Οι Λέικερς κατάφεραν να τον κρατήσουν μέσα από επιλογές στο Draft και την ανταλλαγή του Πάου Γκασόλ.

Για να το κάνεις στο Μιλγουόκι όπου ο κόσμος δεν πετάει τη σκούφια του για να πάει εκεί, είναι δύσκολο. Αν ο Γιάννης έλεγε ότι θέλει να αποσυρθεί στους Μπακς, θα αισθανόμουν διαφορετικά. Προσέχω τι λέει αυτή τη σεζόν. Και οι κανόνες για να διατηρήσεις την πρωταθλήτρια ομάδα έχουν γίνει ακόμη πιο δύσκολοι. Οι ομάδες συνεχώς αλλάζουν τους κανόνες για να... σπάνε τις δυναστείες».