Αντετοκούνμπο: «Αν οι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με μένα είναι υπέροχο, αν όχι πρέπει να νικήσω»

Νέα τοποθέτηση με νόημα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το μέλλον του στους Μπακς.  

Αντετοκούνμπο: «Αν οι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με μένα είναι υπέροχο, αν όχι πρέπει να νικήσω»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επανέλαβε, ουσιαστικά, την πρόθεσή του να αποχωρήσει, αν οι Μιλγουόκι Μπακς δεν βρίσκονται στην ίδια σελίδα μαζί με εκείνον.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ φιλοξενήθηκε στο podcast «48 λεπτά» και αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε πριν από μερικές ημέρες στους New York Times όπου και είχε πει: «Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος έρχεται πρώτη. Δεν θέλω να είμαι 20 χρόνια στην ίδια ομάδα και να μην κερδίσω άλλο πρωτάθλημα».

Τώρα, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Έχω κουραστεί να μοιράζομαι την ίδια ιστορία για το Game 6 (σ.σ.: με τους Φοίνιξ Σανς). Θέλω να δημιουργήσω νέες αναμνήσεις. Αν οι Μιλγουόκι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με εμένα, για το υπόλοιπο της καριέρα μου, θα είναι υπέροχο. Αν όχι, πρέπει να νικήσω».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να μείνει μέχρι το φινάλε της καριέρας του στους Μπακς, είπε: «Είμαι ένας Μιλγουόκι Μπακ. Αλλά πιο σημαντικό, είμαι ένας νικητής. Πρέπει να κάνω οτιδήποτε μπορώ για να κερδίσω και αν υπάρχει μία καλύτερη κατάσταση για να κερδίσω το τρόπαιο "Λάρι Ο' Μπράιαν", τότε πρέπει να την επιλέξω».