ESPN: Ο Βεζένκοφ σε λίστα παικτών που μπορεί να «κλέψουν» το Rookie of The Year από τον Γουεμπανιαμά

Δημοσίευμα του ESPN βάζει μέσα τον Σάσα Βεζένκοφ στους υποψήφιους που μπορεί να «κλέψουν» το βραβείο Rookie of the Year από τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά.

ESPN: Ο Βεζένκοφ σε λίστα παικτών που μπορεί να «κλέψουν» το Rookie of The Year από τον Γουεμπανιαμά

Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά αποτελεί το νέο μεγάλο αστέρι του NBA και άπαντες τον θεωρούν και το μεγάλο φαβορί για το βραβείο του Ρούκι της Χρόνιας.

Σε δημοσίευμα του ESPN, o δημοσιογράφος Κέβιν Πέλτον καταγράφει ποιοι άλλοι rookies θα μπορούσαν να μπουν σφήνα στον Γάλλο σταρ και να κερδίσουν εκείνοι την τιμητική διάκριση.

Το άρθρο αναφέρεται στους συνδιεκδικητές Σκουτ Χέντερσον, Τσετ Χόλμγκρεν, Μπράντον Μίλερ, ενώ στους υπολογίσιμους αντιπάλους περιλαμβάνονται οι Κεγιόντε Τζορτζ, Άμεν Τόμπσον, Τζαράς Ουόκερ και... Σάσα Βεζένκοφ.

Για τον Βούλγαρο φόργουορντ το άρθρο αναφέρει: «Στα 28 του ο Βεζένκοφ θα ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία Ρούκι της Χρονιάς στην ιστορία του ΝΒΑ. Υπάρχει ένα λογικό επιχείρημα ότι ο Βεζένκοφ, ο MVP της EuroLeague και του φιναλίστ Ολυμπιακού, ήταν πολύ πιο παραγωγικός παίκτης στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν από ό,τι ο Γουεμπανιαμά».

Στη συνέχεια ο Πέλτον αναφέρεται στους λόγους που ο διεθνής άσος άργησε να μεταπηδήσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού: «Οι περιορισμοί στο παιχνίδι του στην άμυνα πιθανότατα δεν θα του επιτρέψουν να αγωνίζεται πολλά λεπτά και σημειώσει υψηλά στατιστικά».