Μπακς: Πρόωρη επέκταση στο συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Πρόωρη επέκταση στο συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναμένεται το προτείνουν οι Μιλγουόκι Μπακς

Μπακς: Πρόωρη επέκταση στο συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Για πάντα θέλουν να κρατήσουν στο Μιλγουόκι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς!

Αυτό αποκάλυψε ο general manager της ομάδας, Τζον Χορστ, μιλώντας στο Athletic, τονίζοντας ότι οι Μπακς θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να πετύχουν μία νέα ανανέωση στο συμβόλαιο του Γιάννη!

Η ερώτηση, που έγινε στον Χορστ, ήταν:

«Μιλώντας για αυτό, το επόμενο παράθυρο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει δικαίωμα επέκτασης τον Σεπτέμβριο. Υπάρχει αυτό στη διαδικασία σκέψης και στη λήψη αποφάσεων, καθώς προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις ως γενικός διευθυντής;»

Με τον general manager να απαντάει:

«Αυτή είναι η δουλειά μας. Πιστεύω ότι είναι ο πλέον απίστευτος άνθρωπος, σούπερσταρ, συμπαίκτης, ηγέτης, σε όλα τα σπορ και είμαστε απίστευτα ευλογημένοι που τον έχουμε. Είναι μία εξαιρετική ευθύνη να κερδίζουμε κάθε χρόνο για να είμαστε σε θέση να τον κρατήσουμε. Αυτή είναι η δουλειά και η ευθύνη μου, είναι η δική μου ευκαιρία, η δική του και της ομάδας.

Και ο Γκριφ (σ.σ. ο νέος προπονητής, Έιντριαν Γκρίφιν) και ο Πίτερ Φέιγκιν (σ.σ. ο πρόεδρος των Μπακς) το συμμερίζονται, όπως και οι ιδιοκτήτες της ομάδας. Νομίζω ότι θα είναι τόσο κουλ να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι τέτοιο (σ.σ. την επέκταση). Ήμασταν ικανοί να φτάσουμε μέχρι εδώ, θα κάνουμε τα πάντα για να το επαναλάβουμε».