Συναρπαστικό ματς με τους Σέλτικς να «κλέβουν» τη νίκη από το Μαϊάμι (vid)

Μετά από ένα τρομερό ματς που έσπασαν καρδιές οι Σέλτικς «έκλεψαν» τη νίκη (104-103) από το Μαϊάμι.

Συναρπαστικό ματς με τους Σέλτικς να «κλέβουν» τη νίκη από το Μαϊάμι (vid)

Συγκλονιστικό ματς έγινε στο Game 6 των τελικών της Ανατολής με τους Σέλτικς να «κλέβουν» τη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο και να επικρατούν 104-103 των Χιτ ισοφαρίζοντας έτσι τη σειρά σε 3-3.

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά φινάλε στην Ιστορία των playoffs του ΝΒΑ είχαμε στο παιχνίδι των Σέλτικς με τους Χιτ. Συγκεκριμένα οι Χιτ 3'' πριν το τέλος ήταν αγκαλιά με τη νίκη, αλλά μία απίθανη προσπάθεια του Ντέρικ Ουάιτ στα δέκατα του δευτερολέπτου χάρισαν τη νίκη στους Σέλτικς. Έτσι η σειρά οδηγήθηκε σε έβδομο παιχνίδι.

Από το ξεκίνημα το παιχνίδι φάνηκε ότι θα είναι συναρπαστικό και στο ημίχρονο οι «Κέλτες» πήγαν στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ με 57-52. Στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου οι Σέλτικς αύξησαν τη διαφορά στους επτά πόντους (79-72), όμως στην τελευταία περίοδο έσπασαν καρδιές.

Το Μαϊάμι με τρεις εύστοχες βολές πήρε προβάδισμα 3'' πριν το φινάλε με 103-102. Ο Τζο Μαζούλα πήρε τάιμ άουτ για να οργανώσει την τελευταία επίθεση και στην επαναφορά ο Ουάιτ έδωσε στον Σμαρτ, ο οποίος έκανε αμέσως το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο σίδερο, αλλά ο Σμαρτ είχε προλάβει να μπει στη ρακέτα και να πάρει το ριμπάουντ και στο δέκατο του δευτερολέπτου να βάλει τη μπάλα στο καλάθι για να κάνει το τελικό 104-103.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-34, 53-57, 72-79, 103-104