Τζον Ουόλ: «Έχω αποδείξει ότι είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ»

Ο 28χρονος γκαρντ των Ουίζαρντς θεωρεί ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για το ΝΒΑ ως πρωτάθλημα αλλά και για την ίδια του την ομάδα.  

Τζον Ουόλ: «Έχω αποδείξει ότι είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ»

Ο Τζον Ουόλ μιλώντας στο «The Athletic», υποστήριξε ότι αποτελεί αποδεδειγμένα έναν από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ, ενώ δήλωσε επίσης πως η ατομική καταξίωση δεν είναι το ίδιο σημαντική με την ομαδική επιτυχία. Για εκείνον ωστόσο, το ένα φέρνει το άλλο!

Αναλυτικά είπε: «Πιστεύω ότι είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ. Νομίζω ότι το έχω αποδείξει, όσο είμαι υγιής μπορώ να κάνω τα πάντα. Έχω αποδείξει επίσης το πόσο σημαντικός είμαι για την ομάδα μου και γενικά για το πρωτάθλημα και ο κόσμος το εκτιμά αυτό. Ατομικά, στόχος μου είναι να είμαι υγιής, αλλά ο απόλυτος σκοπός είναι η επιτυχία της ομάδας.Κανένας από τους ατομικούς σου στόχους δεν μπορούν να έρθουν, χωρίς ομαδική επιτυχία. Και αυτό είναι κάτι που το κατάλαβα νωρίς. Σκέφτηκα, πετυχαίνω τους αριθμούς ενός Ολ Σταρ, χωρίς να είμαι. Το να είσαι Ολ Σταρ δεν είναι το παν, όμως σημαίνει ότι τα καταφέρνεις καλά και χωρίς τους συμπαίκτες σου και τον προπονητή σου. Αν όχι, τότε δεν είσαι σε θέση να βοηθήσεις την ομάδα σου να πετύχει όσο εσύ θες».