Στιβ Κερ: «Ντροπή που δεν υπάρχουν σήμερα οι Σόνικς»

Ο προπονητής των Ουόριορς, Στιβ Κερ, ενόψει του φιλικού προετοιμασίας με τους Κινγκς στο Σιάτλ, τόνισε το πόσο πολύ λείπει η ομάδα των Σουπερσόνικς από το ΝΒΑ σήμερα.

Στιβ Κερ: «Ντροπή που δεν υπάρχουν σήμερα οι Σόνικς»

Έχουν περάσει κάτι παραπάνω από 10 χρόνια, από τότε που η ομάδα των Σιάτλ Σουπερσόνικς αποχώρησε από το ΝΒΑ το 2008. Στο κενό που άφησε αυτός ο ιστορικός μπασκετικός σύλλογος, αναφέρθηκε ο κόουτς του Γκόλντεν Στέιτ, Στιβ Κερ, ενόψει του φιλικού προετοιμασίας απέναντι στους Κινγκς που θα πραγματοποιηθεί στο Σιάτλ.

Αναλυτικά είπε: «Έπαιξα εδώ στους τελικούς του 1996. Το Σιάτλ είναι μια καθαρά μπασκετική πόλη. Είναι πραγματικά ντροπή που μια ομάδα σαν τους Σόνικς δεν υπάρχει σήμερα. Οι Σουπερσόνικς είναι κάτι σαν τους Ουόριορς στο Μπέι Έρια. Πάρα πολύ δυνατό «franchise», με μεγάλη ιστορία, φοβερά χρώματα και απίστευτους φιλάθλους. Η αποχώρησή τους από το πρωτάθλημα είναι μια από τις «μαύρες σελίδες» στην ιστορία του ΝΒΑ. Ελπίζω, κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον να επιστρέψουν ξανά».

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι, θα έχει ιδιαίτερη σημασία και για τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος θα επιστρέψει ξανά, έστω για λίγο, σε γνωστά εδάφη. Οι Σόνικς, ήταν η ομάδα που τον επέλεξε στο Νο2 των ντραφτ του 2007. Επίσης, ήταν ακόμη παίκτης του Σιάτλ, όταν αυτό αποχώρησε από το ΝΒΑ, για να μεταφερθεί εντέλει στην Οκλαχόμα.