Τίμπεργουλβς: Δεν παίζει κόντρα στους Λέικερς ο Γκομπέρ

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς τιμώρησαν τον Ρούντι Γκομπέρ για το επεισόδιο με τον Κάιλ Άντερσον και έτσι ο Γάλλος σέντερ τέθηκε εκτός της αναμέτρησης των play-in κόντρα στους Λέικερς.

Τίμπεργουλβς: Δεν παίζει κόντρα στους Λέικερς ο Γκομπέρ

Δεν χαρίστηκαν στον Ρούντι Γκομπέρ οι Τίμπεργουλβς!

Η ομάδα της Μινεσότα τιμώρησε τον Γάλλο σέντερ με ποινή μίας αγωνιστικής για το περιστατικό που γρονθοκόπησε τον συμπαίκτη του Κάιλ Άντερσον στον πάγκο των λύκων, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διατηρήσουν τις ισορροπίες στα αποδυτήρια.

Παρά την απολογία του Γκομπέρ, ο οργανισμός προτίμησε ν' αφήσει κενή τη ρακέτα του στην αναμέτρηση κόντρα στους Λέικερς στο Λος Άντζελες (12/4, 5:00) στην προσπάθεια των Τίμπεργουλβς να μπουν στα playoffs του NBA.

Εκτός μάχης για τους Τίμπεργουλβς είναι επίσης ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς, που έσπασε το χέρι του χτυπώντας έναν τοίχο από τα νεύρα του στο τελευταίο παιχνίδι.

Εάν η Μινεσότα νικήσει τους λιμνανθρώπους θα αντιμετωπίσει στα playoffs τους Γκρίζλις, ενώ εάν ηττηθεί θα αγωνιστεί με το νικητή του Πέλικανς-Θάντερ τα ξημερώματα του Σαββάτου και ο κερδισμένος θα παίξει με τους Νάγκετς στα playoffs.

Ο Γάλλος έχει παίξει εφέτος σε 70 ματς μετρώντας 13.4 πόντους, 11.6 ριμπάουντ, 1.4 μπλοκ και 1.2 ασίστ ανά 30.7 λεπτά συμμετοχής.