Ντόνσιτς: «Κάτι πρέπει να αλλάξει την επόμενη σεζόν στους Μάβερικς»

Ο Λούκα Ντόντσιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανάγκη των Μάβερικς για αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν, τονίζοντας παράλληλα πως δεν σκέφτεται να αποχωρήσει το Ντάλας. 

Ντόνσιτς: «Κάτι πρέπει να αλλάξει την επόμενη σεζόν στους Μάβερικς»

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τους Μάβερικς έβαλε ο Λούκα Ντόνσιτς.

Ο Σλοβένος σταρ σε δηλώσεις του ανέφερε πως είναι ευτυχισμένος στο Ντάλας, ωστόσο τόνισε την ανάγκη που έχουν οι Μάβερικς για αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν του NBA.

Επιπλέον, ο Magic Luka δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για την απόφαση της ομάδας να πετάξει λευκή πετσέτα από τον προτελευταίο αγώνα της regular season.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντόνιτς:

Για το αν θα μείνει στους Μάβερικς:

«Είμαι ευτυχισμένος εδώ, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Είναι αστείο, γιατί δεν ήξερα από πού βγήκε ότι κάνω τέτοιες σκέψεις. Δεν είπα κάτι τέτοιο»

Για το τι πρέπει να αλλάξει ενόψει της νέας σεζόν:

«Σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει. Πέρυσι φτάσαμε μέχρι τους τελικούς της Δύσης. Περνούσαμε καλά. Πάντα μιλάω για την χημεία που είχαμε. Ήταν σπουδαία. Αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει», πρόσθεσε.

Για τον Καϊρί Ίρβινγκ:

«Νομίζω ότι ταιριάζει στην ομάδα. Προφανώς ο κόσμος θα πει ότι αυτό δεν ισχύει κοιτάζοντας τα αποτελέσματα που είχαμε. Όπως έχω ξαναπεί όμως, η χημεία και τα αποτελέσματα θέλουν χρόνο. Εύχομαι να τον έχουμε μαζί μας την νέα σεζόν».

Για την απόφαση της ομάδας να εγκαταλείψει την προσπάθεια για πρόκριση:

«Δεν μου άρεσε αυτή η απόφαση. Αυτό μόνο».